ISMERD MEG A BOOM MARKETINGET!

Hogyan tudunk Neked segíteni?

A marketingben a legnagyobb kérdés mindig a “mit”, nem pedig a “hogyan”. Amíg nem tudod a választ arra, hogy mit érdemes használnod az elérhető marketing csatornák közül, addig felesleges a hogyanon gondolkodnod. Ebben szeretnénk most segíteni.

Itt találkozhattál velünk

Elismeréseink

Vállalkozás Okosan logo
A Vállalkozás Okosan csapata is jó szívvel ajánlja ügyfeleinek a BOOM Marketinget. Tudod, hogy miért?

Mi, a BOOM Marketingnél mindig azt tartjuk szem előtt, hogy mi a legjobb Neked. Így biztos lehetsz abban, hogy nem fogunk olyan dolgot javasolni, ami nem 100%-ban a Te érdekedet és céljaid elérését szolgálja.

Ezekben tudunk segíteni, ha ránk bízod céged marketingjét

Facebook és Instagram hirdetések kezelése

Mi már régóta használjuk a Facebook algoritmusát hirdetéskezelésre. Ez a világ legizgalmasabb algoritmusa, hiszen ez volt az első Mesterséges Intelligencia, ami legyőzte a világ legjobb pókerjátékosait. Az algoritmus folyamatosan monitorozza a felhasználók viselkedését és több, mint 6 millió embert érhetsz el vele Magyarországon. Ez egy hatalmas lehetőség, amivel minden vállalkozásnak élnie kell.

Google Ads hirdetések kezelése

Webshopod van, és szeretnél hatékonyabb Google hirdetéseket? A Google Shopping és Search kampányok segítségével elérheted azokat az embereket, akik már konkrét terméket keresnek. Belőlük a legkönnyebb vásárlást “kicsikarni”, hiszen ők már a vásárlói folyamat legvégén járnak! A Display hirdetéseket használva már nagyobb tömegeket is elérhetünk, a remarketing segítségével pedig hatékonyan juthatunk el azokhoz, akik elsőre nem vásároltak.

Teljes körű online marketing stratégia készítése

Minden vállalkozás egyedi, éppen ezért nincs két egyforma marketing stratégia. Teljes körű stratégia nélkül azonban nincs hatékony értékesítés és fejlődés. Online marketing stratégiád elkészítésekor figyelembe vesszük: kitűzött céljaidat, az aktuális piaci helyzetet, a Te helyzetedet, valamint a rendelkezésre álló erőforrásokat (nevezetesen időt és pénzt). Ezek alapján állítjuk össze a számodra tökéletes online marketing stratégiát.

Tanácsadás nyújtása

Legyen szó akár stratégiai, akár gyakorlati tanácsokról inbound marketing ügynökségként az a legfőbb feladatunk, hogy rendszert vigyünk a marketingedbe és a legtöbbet sajtoljuk ki a vállalkozásodból. Folyamatosan támogatunk és akár rendszeresen is konzultálhatunk, de email supportot is biztosítunk, hogy a sürgősebb kérdéseidet is megválaszolhassuk.

Teljes körű inbound marketing kivitelezés

Inbound marketing ügynökségként igyekszünk kiérdemelni ügyfeleink figyelmét és segítünk Neked, hogy te is kiérdemeld ezt a figyelmet. Ez több mint tartalommarketing, hiszen ez egy összetett stratégia mely különféle eszközökből áll: email marketing, keresőoptimalizálás, hirdetéskezelés és még sok más. Az inbound marketing stratégia segítségével egy olyan rendszert hozunk létre, mely éveken keresztül termeli majd a hasznot vállalkozásodnak.

Ismerd meg a csapatot

Balogh Dávid

CEO & Founder

Horváth Gréti

Finance

Eszenyi Dávid

COO

Kiss Gergő Balázs

Account Manager

Adorján Flóra

Social Manager

Fehér Gergő

Campaign Manager

Simon Tibor

Graphic Designer

Bódis Eszter

Campaign Manager

Puskás Máté

Campaign Manager

Balogh Dávid

CEO

Szilágyi Kata

COO

Dankó Renátó

PPC team leader

Demjén Csenge

Kampánymenedzser

Csíki Tamás

Kampánymenedzser

Sári Andrea

Email marketing specialista; Kampánymenedzser

Petrás Balázs

Kampánymenedzser

Kaluzsa Melinda

Grafikus

Sabján Gergely

Kampánymenedzser

Beszéljünk a saját projektedről

Az alábbi űrlapot kitöltve tudod felvenni velünk a kapcsolatot. Ezután 1 munkanapon belül válaszolunk és kiderítjük, hogy tudunk-e segíteni. A továbbiakat e-mailben vagy telefonon beszéljük majd meg.

2024 © BOOM Marketing Kft. | Minden jog fenntartva! | ÁSZF | Adatvédelmi nyilatkozat