Így építsd fel a Facebook hirdetési folyamataidat, ha tényleg eredményes kampányokat szeretnél!

A Funnelek & Sablonok oktatóanyagban készítettünk neked egy pár azonnal felhasználható Facebook hirdetési funnelt, amit (jó eséllyel) egy az egyben rá tudsz húzni a saját vállalkozásodra is.
  • 3 funnelt építettünk a webshopot üzemeltetők részére
  • 2-őt a szolgáltatás bizniszben utazóknak
  • és 1-et a helyi (fizikai) üzletet hirdetőknek

A funneleket pdf-ként tudod majd letölteni, és akár ki is nyomtathatod, hogy mindig előtted legyenek.

A Funnelek & Sablonok kurzus az első “profi” címkével ellátott oktatóanyagunk, így ehhez csak akkor férsz hozzá, ha már végignézted a Mesterkurzus oktatóanyagot.

Erre azért van szükség, mert ebben az anyagban már nem beszélünk az alapokról, hanem egyből belecsapunk a közepébe.

Ha nem tudod hogyan készíts el egy hirdetést, vagy hogy hogyan kell kizáró egyéni célközönséget használnod, akkor ezeket a hirdetési folyamatokat sem fogod tudni felhaszálni… ha viszont ezekkel már tisztában vagy, akkor ezek a pdf-ek számodra is hatalmas segítséget nyújtanak majd!

6.990 Ft + ÁFA

Ha bankkártyával fizeted, azonnal elkezdheted nézni a videókat.

Kitől fogok tanulni?

Szia, Balogh Dávid vagyok – a BOOM Marketing alapítója – talán emlékszel rám a blogon található cikkekből. Én leszek a tanárod a tréningek során. 😉

Az online marketinggel 2015-ben kezdtem el foglalkozni, és ekkor csöppentem bele a Facebook hirdetések világába is. Nagyon megtetszett ez az egész, ezért elhatároztam hogy ezzel szeretnék foglalkozni, és beleástam magam a social media marketing rejtelmeibe.

Több tucat képzést végeztem el (főleg külföldieket) több millió forint értékben, míg végül 2017 nyarán megalapítottam a saját Facebook hirdetési ügynökségemet, a BOOM Marketinget. 🙂

Balogh Dávid
alapító | BOOM Marketing

Funnelek és sablonok – Letesztelt és azonnal felhasználható hirdetési folyamatok

1 modul – 6 azonnal felhasználható funnel (pdf)

A Mesterkurzus bejelentése után rengetegen kértétek, hogy csináljunk azonnal felhasználható sablonokat is, amik megkönnyítik a munkát.

Nos, örömmel jelenthetem, hogy sikerrel jártunk! 🙂

Hirdetési sablonokat sok helyről szerezhetsz (és igazából ízlés kérdése, hogy tudod-e azokat használni vagy sem), mi viszont még egy lépéssel továbbmentünk, és készítettünk neked egy pár azonnal felhasználható Facebook hirdetési funnelt, amit jó eséllyel egy az egyben rá tudsz húzni a saját vállalkozásodra is.

  • 3 funnelt építettünk a webshopot üzemeltetők részére
  • 2-t a szolgáltatásbizniszben utazóknak
  • és 1-et a helyi (fizikai) üzletet hirdetőknek

Ezeket a folyamatokat máshol nem kapod meg, hiszen már évek óta tesztelgetjük és tökéletesítgetjük a hirdetési módszerünket, aminek – a stratégiánk mellett – ez a pár pdf az alapja.

A funneleket pdf-ként tudod majd letölteni, és akár ki is nyomtathatod, hogy mindig előtted legyenek egy-egy új kampány elkészítésekor.

Nézd, így néz ki egy funnel (és ez még csak az egyik legáltalánosabb).

Pontosan megmutatjuk, hogy hogyan vezesd végig az embereket a vásárlói útvonaladon, így azt is tudni fogod, hogy az érdeklődők melyik lépésére milyen üzenettel érdemes válaszolnod.

Meglátod majd például, hogy mit és mennyi ideig hirdetünk azoknak, akik a kosárba tesznek egy terméket egy webshopban, de végül nem fejezik be a vásárlást.

Rendeld meg most, és csatlakozz 150+ fizetős tagunkhoz!

RENDELD MEG ITT!

Elkészítettem és érthetően felvázoltam egy pár olyan Facebook hirdetési folyamatot (funnelt), amit akár azonnal meg tudsz majd valósítani – bármiféle módosítás nélkül.

6.990 Ft + ÁFA

Ha bankkártyával fizeted, azonnal hozzáférsz a tartalomhoz.

Nyugi!

Nem árulunk zsákbamacskát.

Örökös hozzáférés

Mivel a hirdetési módszereink is állandóan változnak, ezért úgy gondolom az a fair, ha örökös hozzáférést kapsz az oktatóanyaghoz, hogy mindig naprakész anyagokból tanulhass. Ha egyszer megvásároltál egy oktatóanyagot, akkor ahhoz (és minden jövőbeni frissítéséhez) az idők végezetéig hozzáférsz majd (vagy amíg a chatbotok át nem veszik a hatalmat).

GYIK

Szükséges bármilyen előképzettség a tanfolyamhoz?

Igen! Ezeket a folyamatokat csak akkor tudod majd megvalósítani, ha korábban már végignézted a Facebook Mesterkurzust.

Az abban található tudás nélkül nem fogod tudni értelmezni a pdf-eket, ezért ezt az oktatóanyagot csak akkor vásárold meg, ha már megvan neked a Mesterkurzus is!

Mennyit kell Facebook hirdetésekre szánnom, hogy legyen értelme?

Teljesen változó, de már napi 500 Ft-tal is simán elkezdhetsz hirdetni, az oktatóanyagban elmagyarázott stratégiát alkalmazva így is szuper eredményeket érhetsz el.

Megsúgom, hogy mi is (még a napig) 500-1.000 Ft-os napi költségkerettel hirdetünk a BOOM-on, és bőven elég. Így is rendszeresen le kell állítanunk a kampányokat, mert nem tudjuk kiszolgálni az érdeklődőket. 🙂

Hogyan tudok fizetni?

Átutalással vagy online bankkártyás fizetéssel. Az átutalás általában pár munkanap alatt érkezik meg hozzánk, ha viszont bankkártyával fizetsz (Barionon keresztül) akkor azonnal elkészül majd a saját profilod.

Hogyan kapom meg a pdf-eket?

Vásárlás után automatikusan elkészül a személyes profilod, amivel aztán bármikor be tudsz jelentkezni a zárt oldalunkra, ahol elérheted a kurzusokat. A jelszavad vásárlás után egy pár percen belül megérkezik az e-mail címedre, így a pdf-eket azonnal el tudod majd érni.

Meddig férhetek hozzá a kurzusokhoz?

Bármeddig. Ha egyszer megveszed, akkor onnantól kezdve örökös hozzáférésed lesz az adott kurzushoz. Ez természetesen azt is jelenti, hogy ha frissítjük annak a tartalmát, akkor te az alapból megkapod majd. 🙂

© BOOM Marketing – 2019 | Minden jog fenntartva! | Adatkezelési tájékoztató | ÁSZF

Send this to a friend