Facebook Funnelek & Sablonok Oktatóanyag

Megmutatom hogyan építsd fel a Facebook hirdetési folyamataidat, ha tényleg eredményes kampányokat szeretnél.

Az első “profi” címkével ellátott oktatóanyagunk

Ez már tényleg nem kezdőknek szól

A Funnelek & Sablonok oktatóanyagban készítettem Neked egy pár azonnal felhasználható Facebook hirdetési folyamatot, amit (jó eséllyel) egy az egyben rá tudsz húzni a saját vállalkozásodra is.

  • 3 funnelt építettünk a webshopot üzemeltetők részére
  • 2 egyedi folyamatunk van a szolgáltatás bizniszben utazóknak
  • és 1 a helyi (fizikai) üzletet hirdetőknek

A funneleket pdf-ként tudod majd letölteni, és akár ki is nyomtathatod, hogy mindig előtted legyenek.

A Funnelek & Sablonok kurzus az első “profi” címkével ellátott oktatóanyagunk, így ehhez csak akkor férsz hozzá, ha már végignézted a Mesterkurzus oktatóanyagot.

Erre azért van szükség, mert ebben az anyagban már nem beszélünk az alapokról, hanem egyből belecsapunk a közepébe.

Ha nem tudod hogyan készíts el egy hirdetést, vagy hogy hogyan kell kizáró egyéni célközönséget használnod, akkor ezeket a hirdetési folyamatokat sem fogod tudni felhanszálni.

Ha viszont ezekkel már tisztában vagy, akkor ezek a pdf-ek számodra is hatalmas segítséget nyújtanak majd!

Kitől fogok tanulni?

Szia, a nevem Balogh Dávid, én vagyok a BOOM Marketing alapítója (talán már ismersz a blogon posztolt cikkeimből).

A BOOM Marketinget – kezdetben még csak egyszerű blogként – azzal a céllal hoztam létre, hogy legyen egy felület, ahol meg tudom osztani a tapasztalataimat és egy olyan közösséget tudok kialakítani, ahol mindannyian tudunk tanulni az online marketingről.

Több tucat képzést végeztem el (főleg külföldieket) több millió forint értékben, míg végül 2017 nyarán megalapítottam a saját Facebook hirdetési ügynökségemet, a BOOM Marketinget.

A BOOM azóta rendesen kinőtte magát: már 8-an dolgozunk az ügynökségben, és az elmúlt évek során 150+ ügyféllel dolgoztunk már együtt.

Csak az előző hónapban több tízmillió forintot hirdettünk el FB-n és Instán, és több százmillió forint bevételt termeltünk… de erről részletesebben majd később.

Hadd mutassam be Neked azt a stratégiát, amivel mindezt elértem…

Balogh Dávid
alapító | BOOM Marketing

Facebook Funnelek & Sablonok

Letesztelt és azonnal felhasználható hirdetési folyamatok

A Mesterkurzus bejelentése után rengetegen kértétek, hogy csináljunk sablonokat is, amik megkönnyítik a munkát.

Nos, örömmel jelenthetem, hogy sikerrel jártunk! 🙂

Hirdetési sablonokat sok helyről szerezhetsz (és igazából ízlés kérdése, hogy tudod-e azokat használni vagy sem), mi viszont még egy lépéssel továbbmentünk, és készítettünk Neked egy pár azonnal felhasználható Facebook hirdetési folyamatot, amit jó eséllyel egy az egyben rá tudsz húzni a saját vállalkozásodra is.

  • 3 funnelt építettünk a webshopot üzemeltetők részére
  • 2 egyedi folyamatunk van a szolgáltatás bizniszben utazóknak
  • és 1 a helyi (fizikai) üzletet hirdetőknek

Ezeket a folyamatokat máshol nem kapod meg, hiszen már évek óta tesztelgetjük és tökéletesítgetjük a hirdetési módszerünket, aminek – a stratégiánk mellett – ez a pár pdf az alapja.

A funneleket pdf-ként tudod majd letölteni, és akár ki is nyomtathatod, hogy mindig előtted legyenek egy-egy új kampány elkészítésekor.

Nézd, így néz ki egy funnel (és ez még csak az egyik legáltalánosabb).

hirdetési folyamat

Pontosan megmutatjuk, hogy hogyan vezesd végig az embereket a vásárlói útvonaladon, így azt is tudni fogod, hogy az érdeklődők melyik lépésére milyen üzenettel érdemes válaszolnod.

Gyakori kérdések

Maradt még kérdésed? Itt megtalálod a választ!

Szükséges bármilyen előképzettség a tanfolyamhoz?

Igen! Ezeket a folyamatokat csak akkor tudod majd megvalósítani, ha korábban már végignézted a Facebook Mesterkurzust.

Az abban található tudás nélkül nem fogod tudni értelmezni a pdf-eket, ezért ezt az oktatóanyagot csak akkor vásárold meg, ha már megvan Neked a Mesterkurzus is!

Meddig férhetek hozzá a kurzusokhoz?

Bármeddig. Ha egyszer megveszed, akkor onnantól kezdve örökös hozzáférésed lesz az adott kurzushoz. Ez természetesen azt is jelenti, hogy ha frissítjük a videókat, akkor az újakat is megkapod majd. 🙂

Hogyan tudok fizetni?

Átutalással vagy online bankkártyás fizetéssel. Az átutalás általában pár munkanap alatt érkezik meg hozzánk, ha viszont bankkártyával fizetsz (Barionon keresztül) akkor azonnal elkészül majd a saját profilod.

Mennyit kell Facebook hirdetésekre szánnom, hogy legyen értelme?

Teljesen változó, de már napi 500 Ft-tal is simán elkezdhetsz hirdetni, az oktatóanyagban elmagyarázott stratégiát alkalmazva így is szuper eredményeket érhetsz el.

Megsúgom, hogy mi is (még a mai napig) 500-1.000 Ft-os napi költségkerettel hirdetünk a BOOM-on, és bőven elég. Így is rendszeresen le kell állítanunk a kampányokat, mert nem tudjuk kiszolgálni az érdeklődőket. 🙂

Hogyan kapom meg a pdf-eket?
Vásárlás után automatikusan elkészül a személyes profilod, amivel aztán bármikor be tudsz jelentkezni a zárt oldalunkra, ahol elérheted a kurzusokat. A jelszavad vásárlás után egy pár percen belül megérkezik az e-mail címedre, így a pdf-eket azonnal el tudod majd érni.

Facebook Funnelek & Sablonok

Rendeld meg most, és csatlakozz 700+ fizetős tagunkhoz!

Elkészítettem és érthetően felvázoltam egy pár olyan Facebook hirdetési folyamatot (funnelt), amit akár azonnal meg tudsz majd valósítani – bármiféle módosítás nélkül.

Hozzáférés mind a 6 pdf-hez (részletes leírással)

Örökös hozzáférés

Ingyen megkapod az összes jövőbeli frissítést

Belépő a privát FB közösségünkbe

8.990 Ft + ÁFA

Barion

2021 © Minden jog fenntartva! | ÁSZF | Adatkezelési tájékoztató