Egy csomó mindent olvastál a Facebook hirdetésekről, de már azt sem tudod hol áll a fejed?

Hirdetéskezelő, vállalkozáskezelő, facebook pixel, konverziókövetés, konverziós kampányok, hirdetéssorozat, hirdetés… áááááá!

Ne aggódj, van megoldás!

Így termelnek majd Neked is profitot a Facebook hirdetések

A Facebook Sprint kurzus a bevezető oktatóanyagunk, melyet végignézve akár már 2-3 óra múlva elindíthatod a saját (profi) Facebook hirdetéseidet.

A videós oktatóanyagok során lépésről-lépésre hozzuk létre (és állítjuk be megfelelően) a vállalkozáskezelődet és a hirdetési fiókodat. Ezután a honlapodon telepítjük a Facebook képpontját, majd megismerkedsz a hirdetéskezelő felületével.

Mikor már mindent beállítottál és tudod hogy mit merre találsz, nekiugrunk a kampányok készítésének és egy ~25 perces videó során végignézzük az összes beállítást kampány, hirdetéssorozat és hirdetés szinten is.

Ezt kapod a Sprint kurzusban, 7 videó (1+ órányi tananyag) formájában. Semmi rizsa, pusztán a profi Facebook hirdetések alapjai.

Kitől fogok tanulni?

Szia, Balogh Dávid vagyok, a BOOM Marketing alapítója (talán már ismersz a blogon posztolt cikkeimből).

Az elmúlt évek során több vállalkozást is elindítottam. Elsőként jött az ügynökség, aztán a BOOM Marketing University, majd 2 webáruház (az egyiknél 4 hónap alatt értük el a havi 10 milliós bevételi célt).

Jelenleg 10-en dolgozunk az ügynökségben, és az elmúlt évek során 250+ ügyféllel dolgoztunk már együtt. Csak az előző hónapban 50+ millió forintot hirdettünk el FB-n és Instán, és több százmillió forint bevételt termeltünk magunknak és az ügyfeleinknek… de erről részletesebben majd később.

Hadd mutassam be Neked azt a stratégiát, amivel mindezt elértem…

Balogh Dávid
alapító | BOOM Marketing

Facebook Sprint oktatóanyag

Profi kampányok, egy délelőtt alatt

Ahhoz, hogy eredményes kampányokat tudj készíteni ismerned kell a hirdetéskezelőt és egyértelműen tudnod kell, hogy éppen melyik kattintásoddal mit aktiváltál vagy kapcsoltál ki.

A Sprint kurzus egy rövid, nagyjából 1 órás oktatóanyag, amiben 7 videó segítségével vezetlek végig a Facebook hirdetések alapjain.

Először is létrehozunk egy vállalkozáskezelőt, beállítjuk a hirdetési fiókod és telepítjük a képpontot a weboldaladon, majd bemutatom neked a hirdetéskezelő felületét és megmutatom hogyan tudsz felépíteni egy komplett konverziós kampányt.

Ha Facebookon szeretnél hirdetni, akkor ez a minimum tudásanyag ahhoz, hogy ne csak kidobáld a pénzed az ablakon.

Ezeket a videókat találod a Sprint kurzusban

1. Vállalkozáskezelő létrehozása

2. FB Oldal és hirdetési fiók alapok

3. Képpont működése és beállítása

4. Hirdetéskezelő bemutatása

5. A célközönségekről

6. A kampánykészítés menetéről

7. A stratégia fontossága

Nyugi!

Nem árulunk zsákbamacskát.

30 napos pénzvisszafizetési garancia

30 napos pénzvisszafizetési garancia

Annyi tudást zsúfoltam ebbe a pár órányi videóba, hogy szerintem még nemzetközi szinten is megállná a helyét, ezért hiszek abban hogy hasznosnak találod majd az oktatóanyagot. Ha végignézted a videókat és valamiért mégsem tetszenek, egyszerűen csak írj nekünk egy mailt 30 napon belül, és visszautaljuk a teljes vételárat.

Örökös hozzáférés

Örökös hozzáférés

Mivel az online marketing világa állandóan változik, ezért úgy gondolom az a fair, ha örökös hozzáférést kapsz az oktatóanyagokhoz, hogy mindig naprakész videókból tanulhass. Ha egyszer megvásároltál egy oktatóanyagot, akkor ahhoz (és minden jövőbeni frissítéséhez) az idők végezetéig hozzáférsz majd (vagy amíg a chatbotok át nem veszik a hatalmat).

Gyakori kérdések

Maradt még kérdésed? Itt megtalálod a választ!

Szükséges bármilyen előképzettség a tanfolyamhoz?
Nem. Teljesen az alapoktól kezdünk (hirdetési fiók elkészítése és beállítása), így akár 0-ról is indulhatsz.
Technikai analfabéta vagyok… menni fog ez nekem is?

Persze! Éppen ez a videók lényege. Lépésről-lépésre vezetlek végig a szükséges beállításokon, Neked már tényleg csak le kell utánozni a kattintásaimat.

Mi történik, ha változik a Facebook felülete?

Jogos a kérdés, hiszen havonta jönnek ki a kisebb-nagyobb változások. Emiatt azonban nem kell aggódnod, hiszen mi a mindennapokban ügynökségként is működünk, ezért szó szerint az elsők között értesülünk a várható változásokról.

A VIP Facebook csoportban mindenképpen közzétesszük ezeket a változásokat, ha pedig nagyobb frissítés jön, akkor a videókat is újravesszük. Természetesen Te minden frissítést ingyen megkapsz majd.

Meddig férhetek hozzá a kurzusokhoz?

Bármeddig. Ha egyszer megveszed, akkor onnantól kezdve örökös hozzáférésed lesz az adott kurzushoz. Ez természetesen azt is jelenti, hogy ha frissítjük a videókat, akkor az újakat is megkapod majd. 🙂

Mennyit kell Facebook hirdetésekre szánnom, hogy legyen értelme?

Teljesen változó, de már napi 500 Ft-tal is simán elkezdhetsz hirdetni, az oktatóanyagban elmagyarázott stratégiát alkalmazva így is szuper eredményeket érhetsz el.

Megsúgom, hogy mi is (még a mai napig) 500-1.000 Ft-os napi költségkerettel hirdetünk a BOOM-on, és bőven elég. Így is rendszeresen le kell állítanunk a kampányokat, mert nem tudjuk kiszolgálni az érdeklődőket. 🙂

Hogyan kapom meg a videókat?

Vásárlás után automatikusan elkészül a személyes profilod, amivel aztán bármikor be tudsz jelentkezni a zárt oldalunkra, ahol elérheted a kurzusokat. A jelszavad vásárlás után egy pár percen belül megérkezik az e-mail címedre, a videókat pedig azonnal le tudod majd játszani online, bármilyen eszközről (akár tableten és mobilon is).

Mennyi idő alatt tudom elvégezni a tréninget?

A Sprint oktatóanyag csupán 7 db videóból áll, így összesen kb 1 órányi tananyaghoz kapsz hozzáférést. Mivel itt a technikai részt fedjük le, ezért sokmindent egyszerre kell majd csinálnod a videóval, így nagyjából egy 2-3 órára lesz szükséged a teljes anyag elfogyasztásához.

Hogyan tudok fizetni?

Átutalással vagy online bankkártyás fizetéssel. Az átutalás általában pár munkanap alatt érkezik meg hozzánk, ha viszont bankkártyával fizetsz (Barionon keresztül) akkor azonnal elkészül majd a saját profilod.

Facebook Sprint Oktatóanyag

Rendeld meg most, és csatlakozz 700+ fizetős tagunkhoz!

A Sprint a bevezető oktatóanyagunk, melyet végignézve akár már 2-3 óra múlva elindíthatod a saját (profi) Facebook hirdetéseidet. 7 videó, 1 órányi tananyag. Semmi rizsa, pusztán a profi technikai beállítások.

Hozzáférés a Sprint kurzus 7 videójához

Örökös hozzáférés

Ingyen megkapod az összes jövőbeli frissítést

Belépő a privát FB közösségünkbe

30 napos pénzvisszafizetési garancia

10.990 Ft + ÁFA

Barion

2021 © Minden jog fenntartva! | ÁSZF | Adatkezelési tájékoztató