Egy csomó mindent olvastál a Facebook hirdetésekről, de már azt sem tudod hol áll a fejed?

Hirdetéskezelő, vállalkozáskezelő, facebook pixel, konverziókövetés, konverziós kampányok, hirdetéssorozat, hirdetés… áááááá!

NE AGGÓDJ, VAN MEGOLDÁS!

A Facebook Sprint kurzus a bevezető oktatóanyagunk, melyet végignézve akár már 2-3 óra múlva elindíthatod a saját (profi) Facebook hirdetéseidet.

Együtt hozzuk létre (és állítjuk be megfelelően) a vállalkozáskezelődet és a hirdetési fiókodat. Ezután a WordPress honlapodon telepítjük a Facebook képpontját, majd megismerkedsz a hirdetéskezelő felületével.

Mikor már mindent beállítottál és tudod hogy mit merre találsz, nekiugrunk a kampányok készítésének és egy 25 perces videó során végignézzük az összes beállítást kampány, hirdetéssorozat és hirdetésszinten.

Ezt kapod a Sprint kurzusban 6 videó, azaz ~1 órányi tananyag formájában. Semmi rizsa, pusztán a profi technikai beállítások.

3.990 Ft + ÁFA

Ha bankkártyával fizeted, azonnal elkezdheted nézni a videókat.

Kitől fogok tanulni?

Szia, Balogh Dávid vagyok – a BOOM Marketing alapítója – talán ismersz már a blogon található cikkekből. Én leszek a tanárod a tréningek során. 😉

Az online marketinggel 2015-ben kezdtem el foglalkozni, és ekkor csöppentem bele a Facebook hirdetések világába is. Nagyon megtetszett ez az egész, ezért elhatároztam hogy ezzel szeretnék foglalkozni, és beleástam magam a social media marketing rejtelmeibe.

Több tucat képzést végeztem el (főleg külföldieket) több millió forint értékben, míg végül 2017 nyarán megalapítottam a saját Facebook hirdetési ügynökségemet, a BOOM Marketinget.

A BOOM azóta rendesen kinőtte magát: már 6-an dolgozunk teljes munkaidőben az ügynökségben, és jelenleg is 25+ ügyféllel dolgozunk együtt. Csak az előző hónapban 5,17 millió forintot hirdettünk el FB-n és Instán, és több mint 60 millió forint bevételt termeltünk… de erről részletesebben majd később.

Most beszéljünk egy kicsit arról, hogy vajon neked való-e a Sprint oktatóanyag.

Balogh Dávid
alapító | BOOM Marketing

Facebook Sprint – Profi kampányok, egy óra alatt

1 modul – 6 videó – 1 órányi tananyag

Ahhoz, hogy eredményes kampányokat tudj készíteni ismerned kell a hirdetéskezelőt, és egyértelműen tudnod kell, hogy éppen melyik kattintásoddal mit aktiváltál vagy kapcsoltál ki.

A Sprint kurzus egy rövid, nagyjából 1 órás oktatóanyag, amiben 6 videó segítségével vezetlek végig a Facebook hirdetések alapjain.

Először is létrehozunk egy vállalkozáskezelőt, beállítjuk a hirdetési fiókod és telepítjük a képpontot a weboldaladon, majd bemutatom neked a hirdetéskezelő felületét és megmutatom hogyan tudsz felépíteni egy komplett kampányt.

Ha Facebookon szeretnél hirdetni, akkor ez a minimum tudásanyag ahhoz, hogy ne csak kidobáld a pénzed az ablakon.

Ezeket a videókat találod a Sprint kurzusban

1. Vállalkozáskezelő létrehozása
2. Oldal + hirdetési fiók setup
3. Képpont működés és beállítás
4. Hirdetéskezelő bemutatása
5. Kampánykészítés lépésről lépésre
6. Így gondolkozz stratégiában

Ilyen szépeket mondtak rólunk

“Ezt a számadatot most kaptam Balogh Dávidtól, aki a facebookos hirdetéseinket csinálja: A netjet.hu-nál csak 425 117 Ft kell 3.2 M profithoz, ami kb. 7-szeres megtérülés. Én ezzel a számmal elégedett vagyok…

Dávid most kijött egy nagyon komoly oktatóanyaggal, amiben megtanítja, amit tud.

Végignéztem: Nem a facebook sugója könyv formában, nem az evidenciák összefoglalása, hanem gyakorlati tapasztalaton alapuló anyag. Dávid nem azért oktatja mert sokat olvasott róla, hanem azért mert sokat csinálta. Nagy különbség. Nem akarok demagóg lenni, de 425 rugóból 3.2 milliót csinálni, az elég jó ROI, nem?” Erdélyi Norbert

a Netjet.hu marketingszakértője

“Kevés magyar marketinges tudását ismerem el, de Balogh Dávid mindenképp köztük van. Elképesztően gyakorlatias cikkeket ír és látszik hogy nagyon ért a facebookhoz.

Már régebben mondtam neki hogy kellene készítenie egy online tanfolyamot, mert mégis videón sokkal könnyebb átlátni a rendszer működését.

Tegnap belenéztem a tanfolyamba és el kell hogy mondjam, vérprofi lett! Ha lennének munkatársaim, akkor biztos hogy kötelezővé tenném nekik ennek a tanfolyamnak az elvégzését!”

Baranyi Gábor

a Nutsell Marketing alapítója

Rendeld meg most, és csatlakozz 700+ fizetős tagunkhoz!

RENDELD MEG ITT!

A Sprint a bevezető oktatóanyagunk, melyet végignézve akár már 2-3 óra múlva elindíthatod a saját (profi) Facebook hirdetéseidet. 6 videó, 1 órányi tananyag. Semmi rizsa, pusztán a profi technikai beállítások.

3.990 Ft + ÁFA

Ha bankkártyával fizeted, azonnal elkezdheted nézni a videókat.

Nyugi!

Nem árulunk zsákbamacskát.

30 napos pénzvisszafizetési garancia

Annyi tudást zsúfoltam az összes oktatóanyagunkba, hogy szerintem még nemzetközi szinten is megállná a helyét, ezért hiszek abban, hogy hasznosnak találod majd a kurzust. Ha végignézted a videókat és valamiért mégsem tetszenek, egyszerűen csak írj nekünk egy mailt 30 napon belül, és visszautaljuk a teljes vételárat.

Örökös hozzáférés

Mivel a Facebook felülete állandóan változik, ezért úgy gondolom az a fair, ha örökös hozzáférést kapsz az oktatóanyagokhoz, hogy mindig naprakész videókból tanulhass. Ha egyszer megvásároltál egy oktatóanyagot, akkor ahhoz (és minden jövőbeni frissítéséhez) az idők végezetéig hozzáférsz majd (vagy amíg a chatbotok át nem veszik a hatalmat).

GYIK

Szükséges bármilyen előképzettség a tanfolyamhoz?

Nem. Teljesen az alapoktól kezdünk (hirdetési fiók elkészítése és beállítása), így akár 0-ról is indulhatsz.

Mennyit kell Facebook hirdetésekre szánnom, hogy legyen értelme?

Teljesen változó, de már napi 500 Ft-tal is simán elkezdhetsz hirdetni, a BOOM stratégiát alkalmazva így is szuper eredményeket érhetsz el.

Megsúgom, hogy mi is (még a napig) 500-1.000 Ft-os napi költségkerettel hirdetünk a BOOM-on, és bőven elég. Így is rendszeresen le kell állítanunk a kampányokat, mert nem tudjuk kiszolgálni az érdeklődőket. 🙂

Technikai analfabéta vagyok… menni fog ez nekem is?

Persze! Éppen ez a videók lényege. Lépésről-lépésre vezetlek végig a szükséges beállításokon, Neked már tényleg csak le kell utánozni a kattintásaimat.

Hogyan kapom meg a videókat?

Vásárlás után automatikusan elkészül a személyes profilod, amivel aztán bármikor be tudsz jelentkezni a zárt oldalunkra, ahol elérheted a videókat. A jelszavad vásárlás után egy pár percen belül megérkezik az e-mail címedre, a videókat pedig azonnal le tudod majd játszani online.

Mi történik, ha változik a Facebook?

Jogos a kérdés, hiszen havonta jönnek ki a kisebb-nagyobb Facebook változások. Emiatt azonban nem kell aggódnod, hiszen mi napi szinten ügynökségként is működünk, ezért szó szerint az elsők között értesülünk a várható változásokról.

A VIP Facebook csoportban mindenképpen közzétesszük ezeket a változásokat, ha pedig nagyobb frissítés jön, akkor a videókat is újravesszük. Természetesen Te minden frissítést ingyen megkapsz majd.

Mennyi idő alatt tudom elvégezni a tréninget?

A Sprint oktatóanyag csupán 6 db videóból áll, így összesen kb 1 órányi tananyaghoz kapsz hozzáférést. Mivel itt a technikai részt fedjük le, ezért sokmindent egyszerre kell majd csinálnod a videóval, így nagyjából egy 2-3 órára lesz szükséged a teljes anyag elfogyasztásához.

Meddig férhetek hozzá a kurzusokhoz?

Bármeddig. Ha egyszer megveszed, akkor onnantól kezdve örökös hozzáférésed lesz az adott kurzushoz. Ez természetesen azt is jelenti, hogy ha frissítjük a videókat, akkor az újakat is megkapod majd. 🙂

Hogyan tudok fizetni?

Átutalással vagy online bankkártyás fizetéssel. Az átutalás általában pár munkanap alatt érkezik meg hozzánk, ha viszont bankkártyával fizetsz (Barionon keresztül) akkor azonnal elkészül majd a saját profilod.

© BOOM Marketing – 2019 | Minden jog fenntartva! | Adatkezelési tájékoztató | ÁSZF

Send this to a friend