Online marketing szolgáltatásaink

Hogyan tudunk Neked segíteni?

A marketingben a legnagyobb kérdés mindig a “mit”, nem pedig a “hogyan”. Amíg nem tudod a választ arra, hogy mit érdemes használnod az elérhető marketing csatornák közül, addig felesleges a hogyanon gondolkodnod. Ebben szeretnénk most segíteni.

A költséghatékony megoldás

“Csináld magad” online marketing

Ha Te magad szeretnéd megtervezni, kiépíteni és menedzselni a vállalkozásod online marketing rendszereit, akkor jó helyen jársz!

A “Csináld magad” vonalat azért vezettük be a BOOM Marketingnél, hogy segíteni tudjunk azoknak az induló vállalkozásoknak is, akiknek még nincs akkora marketingbüdzséjük, hogy megérje kiszervezniük a marketinget.

Kinek ajánljuk?

A legköltséghatékonyabb megoldás mind közül, ha magad tanulsz bele az online marketingbe (ne aggódj, nem nehéz, segítünk benne).

Induló vállalkozóknak és/vagy marketinges pozícióban dolgozóknak ajánljuk.

Így tudjuk segíteni a munkádat, ha magad menedzselnéd céged marketingjét

Blogbejegyzésekkel

A blogunkra rendszeresen posztolunk hasznosabbnál-hasznosabb cikkeket, ami a marketinggépezetünk alapját adja. Több tízezer vállalkozónak segítettünk már a cikkeinkkel, így teljesen biztosak vagyunk benne, hogy Te is találsz majd hasznos tartalmakat.

Ingyenes anyagokkal

Ha a cikkeknek köszönhetően még mélyebben bele szeretnél tanulni egy-egy területbe, akkor az ingyen letölthető anyagainkat imádni fogod. Ha nem akarsz pénzt áldozni a tanulásra, akkor ezekkel érdemes folytatnod.

Online Marketing Oktatóanyagokkal

Ha komolyabban szeretnél foglalkozni a marketinggel, akkor az online videós oktatóanyagainkra érdemes beruháznod. Otthonról, kényelmesen, bármikor visszanézhető módon sajátíthatod el az online marketing minden csínját-bínját.

A legjobb ár-érték arány

“Csináljuk együtt” online marketing

Egy vállalkozás növekedési szakaszában gyakran jönnek elő olyan egyedi problémák, melyekre egyszerűen egy sablon oktatóanyag nem adhat megoldást.

Ha megvannak nálad a megvalósításhoz szükséges technikai ismeretek (vagy hajlandó vagy azokat elsajátítani), de kezdetben azért stratégiai kérdésekben bevonnál profikat is, akkor ezt válaszd!

Ha tudod, hogy “hogyan” építkezz, csak azt nem tudod, hogy “merre” indulj, akkor jó helyen jársz.

Kinek ajánljuk?

Azoknak a vállalkozóknak/marketingeseknek, akik nagyrészt maguk szeretnék menedzselni az online marketingjüket, de időnként stratégiai segítségre szorulnak.

Válaszd ezt, ha azt szeretnéd, hogy közösen építsük fel a vállalkozásod marketingrendszerét.

Így tudjuk segíteni a munkádat, ha stratégiai kérdésekben szükséged van segítségre 

Online Marketing Oktatóanyagokkal

Ha komolyabban szeretnél foglalkozni a marketinggel, akkor az online videós oktatóanyagainkra érdemes beruháznod. Otthonról, kényelmesen, bármikor visszanézhető módon sajátíthatod el az online marketing minden csínját-bínját.

Online Marketing Tanácsadással

Ha igazán profi marketing rendszert szeretnél felépíteni, akkor érdemes lehet a rendszeres tanácsadásra is befizetned. Ilyenkor kizárólag a Te vállalkozásoddal foglalkozunk. Közösen ötletelünk, tervezünk és minden felmerülő kérdésedet megválaszoljuk.

Marketing Stratégia Tervezéssel

Akár arra is van lehetőség, hogy egy az egyben ránk bízd az online marketing rendszered megálmodását és megtervezését. Ilyenkor a előre megtervezzük – és érthető formátumban átadjuk – a 6-12 hónapos marketingstratégiád, amit Neked már csak meg kell valósítanod.

A legkényelmesebb megoldás

“Megcsináljuk helyetted” online marketing

A leghatékonyabb (és legkényelmesebb) megoldás kétségkívül az, ha ránk bízod a piszkos munkát. Minden terhet leveszünk a válladról, ha az online marketinged kiszervezésében gondolkozol.

Eldöntheted, hogy csak bizonyos részfeladatokat bízol ránk (mondjuk a social media hirdetéseid kezelését), vagy a teljes inbound marketing rendszered megtervezését, felépítését és menedzselését.

Bárhogy is döntesz majd, Neked csupán annyi lesz a feladatod, hogy ellenőrizd a munkánkat.

Kinek ajánljuk?

Azoknak a vállalkozóknak és nagyobb vállalkozásnál dolgozó marketingmenedzsereknek, akik csak tervezés/ellenőrzés szintjén szeretnének belefolyni az online marketingbe.

Így tudjuk segíteni a munkádat, ha a legkényelmesebb megoldást keresed

Marketing Stratégiai Tervezéssel

Egy közös projekt során a nulladik lépés mindenképpen a marketing stratégia megtervezése, amit akár külön is kérhetsz (attól függetlenül, hogy ki végzi majd a kivitelezést). Ha közös munkára kerül a sor, akkor mindenképpen ezzel kezdünk majd.

A Hirdetéseid Kezelésével

Ha részfeladatokról van szó, akkor leggyakrabban a hirdetések kezelését bízzák ránk (Facebook, Instagram, Google Ads, LinkedIn). Ha még nem állsz készen rá, hogy mindent kiadj a kezed közül, akkor így tudunk a leghatékonyabban segíteni.

Teljeskörű marketingmenedzsmenttel

Kétségkívül a legkényelmesebb – és leghatékonyabb – megoldás, ha egy az egyben ránk bízod az online marketinget. Ez esetben Neked mindössze havi pár órát kell az ellenőrzéssel foglalkoznod, minden mást ránk bízhatsz.

Ismerd meg a csapatot

Mi vagyunk a BOOM Marketing

Balogh Dávid

CEO & Founder

Horváth Gréti

Finance

Eszenyi Dávid

COO

Kiss Gergő Balázs

Account Manager

Fehér Gergő

Campaign Manager

Adorján Flóra BOOM Marketing

Adorján Flóra

Social Manager

Simon Tibor

Simon Tibor

Graphic Designer
Simon Tibor

Puskás Máté

Campaign Manager

Magyar István

Campaign Manager

Adorján Flóra BOOM Marketing

Bódis Eszter

Campaign Manager

Referenciáink

Egy pár cég azok közül, akikkel már volt szerencsénk dolgozni

Beszéljünk a saját projektedről

Az alábbi űrlapot kitöltve tudod felvenni velünk a kapcsolatot. Ezután 1 munkanapon belül válaszolunk és kiderítjük, hogy tudunk-e segíteni. A továbbiakat e-mailben vagy telefonon beszéljük majd meg.