Tudd meg melyik email marketing szoftver a legideálisabb vállalkozásod számára!

Az email marketing még mindig az egyik legnagyobb megtérülést generáló eszköz, és még jó ideig az is marad… feltéve, hogy a megfelelő szoftvert használod.

A legégetőbb kérdés az email marketinggel kapcsolatban…

Az email marketing még manapság is az egyik legnagyobb megtérülést generáló eszköz, amit már a legkisebb vállalkozások is kihasználhatnak. Akár most vezetnéd be az email marketinget a vállalkozásodban, akár már évek óta űzöd azt (de úgy érzed van még hova fejlődni), akkor is ugyanahhoz az egyetlen egy kérdéshez fogsz visszakanyarodni…

“Vajon melyik szoftvert érdemes használnom?”

Rengeteg ESP (Email Service Provider) van már a piacon, ráadásul az sem könnyíti meg a választást, hogy a legtöbb CRM (Customer Relationship Management) szoftver is rendelkezik email marketinghez szükséges funkciókkal.

Kezdetben egy ebookot akartam írni arról, hogy hogyan választhatod ki a számodra legmegfelelőbb email marketing szoftvert, de egyszerűen túl sok opció létezik ahhoz, hogy körültekintően tudj választani.

Arra gondoltam, hogy miért olvasgatnád végig mondjuk 20-30 szoftver funkcióit és leírását, amikor egy pár egyszerű kérdés megválaszolásával már meg tudom mondani, hogy melyik lesz számodra az ideális szoftver.

Csináltam hát egy “tesztet”, amit kitöltve a rendszerünk automatikusan megmondja, hogy melyik ESP-t vagy CRM-et érdemes használnod a vállalkozásodban (és igen, tényleg a Te vállalkozásodra szabott választ kapsz majd).

Biztosan kíváncsi vagy már, úgyhogy nem is húzom tovább az időt. Az alábbi űrlap segítségével el is indíthatod a tesztet. Ne aggódj, semmi szakmai nincs benne, 5 alapvető kérdést kell megválaszolnod, 40 másodperc az egész.

Milyen szoftverek vannak a tesztben?

Az alábbi szoftverekkel vannak már tapasztalataink, így a teszt során ezeket vizsgáljuk

A szerzőről

Balogh Dávid, a BOOM Marketing alapítója

Szia, a nevem Balogh Dávid, én vagyok a BOOM Marketing alapítója.

2016 óta foglalkozom komolyabban is online marketinggel és kétségkívül az e-mail marketing az egyik kedvenc eszközöm.

Akármilyen méretű vállalkozásról is legyen szó, az e-mail marketing egy olyan eszköz, amit senki nem hagyhat ki a fegyvertárából.

Építettem már marketing folyamatokat egy fős vállalkozásoknak és 1.000+ fős multiknak is, ezáltal pedig kellő tapasztalatot szereztem a szoftverek terén is.

Készítettem hát egy pár kérdéses tesztet, amelyet kitöltve Te is megtudhatod, hogy melyik lenne a legideálisabb e-mail marketing szoftver a vállalkozásod számára.

Tudd meg melyik email marketing szoftvert érdemes használnod!

Válaszolj néhány kérdésre, és megkapod a választ!

Csali - Email szoftver (1. lépés)

2023 © BOOM Marketing Kft. | Minden jog fenntartva! | ÁSZF | Adatvédelmi nyilatkozat