Így növeld meg webshopod bevételét csupán pár órányi munkával

Ebben az e-bookban megmutatom Neked, hogy hogyan csináltunk egyik ügyfelünknek már az első évben 8.382.176 Ft árbevételt csupán pár órányi munkával, minimális költséggel (és hogy hogyan tudod ezt Te is megismételni).

Az e-bookból megtudhatod

Kutatásokkal alátámasztott tény, hogy az email marketing – mint marketingcsatorna – átlagosan 36x ROI-t generál a használóinak.

Ebben az ebookban megmutatom Neked, hogy hogyan tartozhatsz Te is az “átlag feletti” részbe az email marketing felhasználók között (ami egy – minimum – 36x megtérülést jelent)!

A szerzőről

Balogh Dávid, a BOOM Marketing alapítója

Szia, Balogh Dávid vagyok, a BOOM Marketing alapítója (talán már ismersz a blogon posztolt cikkeimből és a podcast adásokból).

2016 óta foglalkozom komolyabban is online marketinggel, azóta – a jelenleg 12 fős – ügynökségem viszi el az időm nagy részét.

Több tucat (nemzetközi) képzést végeztem el az elmúlt évek során és több oktatóanyagot is publikáltam már ebben a témakörben.

Ebben az e-bookban megmutatom Neked, hogy hogyan tehetsz szert extra bevételre csupán egy egyszeri, pár órányi munkával.

Ebben az e-bookban megmutatom Neked, hogy hogyan csináltunk egyik ügyfelünknek már az első évben 8.382.176 Ft árbevételt csupán pár órányi munkával, minimális költséggel.

Töltsd le az e-bookot

Töltsd le az e-bookot és pörgesd fel az email marketingedet még ma!

Csali - Email ebook

2024 © BOOM Marketing Kft. | Minden jog fenntartva! | ÁSZF | Adatvédelmi nyilatkozat