Így nyomd le a konkurenseidet Google Ads-ben...

…még akkor is, ha kisebb büdzsével dolgozol. Ebben az útmutatóban azt osztom meg Veled, hogy hogyan “nyomunk le” rendszeresen nagyobb, tőkeerősebb vállalkozásokat a hirdetési versenyben.

Az e-bookból megtudhatod

Sokan azt hiszik, hogy Google Ads-ben egyetlen tényező számít: a pénztárca vastagsága. Ez viszont – szerencsére – távol áll a valóságtól. Ebben az útmutatóban azt osztom meg Veled, hogy hogyan “nyomunk le” rendszeresen nagyobb, tőkeerősebb vállalkozásokat a hirdetési versenyben.

A szerzőről

Balogh Dávid, a BOOM Marketing alapítója

Szia, Balogh Dávid vagyok, a BOOM Marketing alapítója (talán már ismersz a blogon posztolt cikkeimből és a podcast adásokból).

2016 óta foglalkozom komolyabban is online marketinggel, azóta – a jelenleg 12 fős – ügynökségem viszi el az időm nagy részét.

Több tucat (nemzetközi) képzést végeztem el az elmúlt évek során és több oktatóanyagot is publikáltam már ebben a témakörben.

Ebben az e-bookban összegyűjtöttem Neked egy pár azonnal alkalmazható – könnyen megvalósítható tippet – melyek segítségével azonnal megnövelheted a Google Ads kampányaid eredményességét.

Töltsd le az e-bookot

Töltsd le az e-bookot és pörgesd fel a Google Ads hirdetéseidet még ma!

Csali - Google ebook

2024 © BOOM Marketing Kft. | Minden jog fenntartva! | ÁSZF | Adatvédelmi nyilatkozat