Így maxold ki a céges Instagram profilodat

Ebben az átfogó oktatóanyagban lépésről-lépésre megmutatom, hogy hogyan tudsz egy olyan minőségi követőtábort építeni Instagramon, akik a vállalkozásod legértékesebb tagjai lesznek.

Miért kell Neked is foglalkoznod az Instagrammal?

Igen, még akkor is, ha nem csak tizenévesekből áll a célközönséged…

Manapság már mi is eljutottunk oda, ahová a tőlünk nyugatabbra élő vállalkozók már jó pár évvel korábban…

A Facebook telítettségével az Instagram szépen-lassan beszivárgott a köztudatba.

Az Insta manapság már sokkal több, mint az a kezdetleges időrabló közösségi platform, ami még pár éve volt. Már nemzetközi szinten is az egyik legnépszerűbb social media platform, hazánkban pedig már közel 3 millióan használják aktívan.

És még csak nem is ez a legjobb az egészben…

A legfrissebb adatok alapján Magyarországon az Insta legnagyobb tömegét a 18-44 közti felhasználók alkotják, mintegy 70%-ot a teljes felhasználói bázisból.

Itt van hát ez a platform, amit már több millió magyar használ rendszeresen, de még csak most kezdik komolyan venni a vállalkozások…

Nem tudom Te hogy vagy vele, de ez nekem pontosan úgy hangzik, mint egy nagyszerű lehetőség arra, hogy lehagyd a konkurenseidet.

2 tévhit, amibe a legtöbb vállalkozó beleesik az Instagrammal kapcsolatban

1. legnagyobb Instás tévhit: “Insta = FB”

A legnagyobb tévedés, amit marketingesek és vállalkozók szájából szoktam hallani az Instával kapcsolatban: “Már fent vagyok a Facén, minek foglalkoznék még egy másik felülettel is?”

Ez egy teljesen természetes gondolat főleg akkor, ha nem tudod pontosan, hogy hogyan működik az Insta… bevallom, egy időben én is így gondolkodtam a közösségi médiáról.

Egy valamit viszont tudnod kell…

Az Instagram – annak ellenére, hogy szintén a Facebook tulajdona – egy teljesen más social platform.

Másfél évtizede még egyszerű volt a képlet az online piac dominálásához: hirdess AdWords-ön és küldj e-maileket.

Aztán 8-10 évvel ezelőtt itthon is berobbant a Facebook, és egy az egyben megváltoztatta az online marketing működését.

Már nem volt elég kiszolgálni azokat a vevőket, akik aktívan keresték valamire a megoldást. Proaktívan kellett meggyőznünk őket… de ennek az időszaknak is vége lesz egyszer.

Az átmeneti időszak pedig éppen most zajlik!

A Facebook már maximumon pörög, sőt, lassan kezd annyira telítetté válni, hogy az élelmes vállalkozóknak itt az ideje a “next big thing” után nézni.

Ne érts félre, a FB még évekig topon lesz, és még évekig megéri majd nekünk – vállalkozóknak – hirdetni rajta…

…de minden új eszközből a leghamarabb reagálók (angolul az “early adopterek”) húzzák a legnagyobb hasznot…

…hiszen mire mindenki más reagál, ők már bejáratottan használják az adott csatornát.

Jelenleg az Instagram éppen a “nagy durr” előtt áll, és – habár már így is elkéstél egy kicsit – még simán a konkurensed előtt reagálhatsz, hogy megalapozd a sikered a következő 3-4 év social media felületén.

2. legnagyobb Instás tévhit: “Csak követőkre van szükségem, aztán majd el tudok nekik adni”

Gondolom ezt Neked sem kell bemutatnom, hiszen minden második Instás cikk arról szól, hogy hogyan szerezz még több követőt.

Nagyon sokan azt hiszik, hogy ha elérik a tízezer fős követőszámot, akkor egy varázsütésre mindenki imádni fogja a bizniszüket és tolonganak majd, hogy vásárolhassanak.

Természetesen ez nem így működik, hiszen a követőszám csak az egyik tényezője a siker képletének.

Instán sokkal többet ér egy 5.000 fős lojális közösség, mint egy 50.000 fős, akiket egyáltalán nem érdekelsz.

Éppen ezért állítottam össze ezt az oktatóanyagot, hiszen arról rengetegen beszélnek, hogy hogyan legyen több követőd… arról viszont szinte senki, hogy hogyan építs fel egy szuper közösséget, akik később önszántukból akarnak majd Tőled vásárolni.

Kitől fogok tanulni?

Balogh Dávid, a BOOM Marketing alapítója

Szia, a nevem Balogh Dávid, én vagyok a BOOM Marketing alapítója (talán már ismersz a blogon posztolt cikkeimből).

Az online marketinggel 2015-ben kezdtem el foglalkozni és ekkor csöppentem bele (a Facebook hirdetések mellett) az Instagram világába is. Még sosem meséltem erről, de anno 5-6 Insta profilom is volt egyszerre, és ezeket építettem eladásra…

Bizony, akkoriban azzal “foglalkoztam”, hogy pár hónap alatt felhúztam egy-egy profilt 40-50 ezer követőig, majd ezeket eladtam több száz (alkalmanként több ezer) dollárért, nemzetközi piacon.

Természetesen vállalkozásként egy kicsit máshogy kell használnod az Instát, de ebben az oktatóanyagban lépésről-lépésre be is mutatom, hogy pontosan hogyan.

Miért hallgass ránk, ha social media marketingről van szó?

Egyszerű: évek óta az online marketing az életem, így megszállottan tesztelem és kutatom a jobbnál jobb lehetőségeket.

Most ebben az oktatóanyagban nettó 30 ezer forintért megkapod azt a letesztelt, bevált, működő stratégiát, amit több év alatt, több tucat Instagram fiókot felépítve tapasztaltam ki (egy párat 50.000 követőig is felhúztam).

Nem tudom Neked mennyit ér az időd, de úgy saccolom ha csak 3-4 órányi bosszankodást megspórolsz azzal, hogy otthon ülve, profi videókról tanulod el az Insta trükkjeinket, akkor ez máris egy jó dealnek hangzik.

Hidd el, ennek a kurzusnak csak a technikai része (az első két modul) is megér ennyit, mert egy-egy rossz beállítással ennek a sokszorosát is el tudod bukni, bármiféle eredmény nélkül.

#InstaPro Oktatóanyag

Válj a közösségépítés mesterévé és értékesíts Instán keresztül

Az #InstaPro oktatóanyagunk segítségével Te is Instagram profivá válhatsz, mindössze egy pár óra alatt.

A kurzus során végigvezetlek az Insta használatán, az alapoktól (fiók beregisztrálása) egészen a profi szintig (minőségi követőszerzés felsőfokon).

Itt van egy kis ízelítő az #InstaPro kurzusunkból (a teljesség igénye nélkül):

  • Elmagyarázom hogyan működik az Insta algoritmusa, és hogy egészen pontosan hogyan tudod azt a saját előnyödre fordítani, ezáltal pedig növelni az organikus elérésed.

  • Azonnal lemásolható és alkalmazható tartalomtippeket adok a kezedbe, amivel elkezdheted kiépíteni a közösségedet.

  • Megsúgom az összes tartalomgyártási trükkömet, amivel még tovább növelheted az aktivitást – és ezáltal az organikus elérést – a posztjaidon.

  • Beszélünk majd az Insta botokról is, melyek használatára (már hazánkban is) többen vállalkozást építettek, mégsem beszél róluk nyíltan senki.
  • Kitérünk az Insta legfontosabb részeinek használatára is, mint az Insta Stories és az IGTV.

  • Megmutatom hogyan tudod lézerpontosan belőni a számodra legmegfelelőbb célközönséget, és hogy hogyan kerülhetsz ennél a közönségnél a figyelem központjába.

  • Megmutatom a legjobb szoftvereket, melyek használatával megtizedelheted az Instázással töltött idődet (ugyanolyan eredmények mellett).

  • És természetesen bemutatom A stratégiát, amivel jelenleg a leghatékonyabban építheted fel az Insta profilodat.

Ezeket a videókat találod az #InstaPro oktatóanyagban

1. Bevezető

2. Első lépések

3. Egyéb hasznos funkciók

4. Az Instagram Story

5. Így alkosd meg a saját sztoridat

6. Mindent a hashtagekről

7. Live és Instagram TV

8. Közösség- és márkaépítés

9. Buyer personák és célok

10. Így gyárts előre posztokat

11. 4 hasznos Story formátum

12. Highlights tartalomtippek

13. Időzítés és segédeszközök

14. Követőszerzés felsőfokon

15. Hogyan NE szerezz követőket?

16. Így építs minőségi közösséget

17. Influencer marketing

18. Elemzés és eredmények

Nyugi!

Nem árulunk zsákbamacskát.
30 napos pénzvisszafizetési garancia

Annyi tudást zsúfoltam ebbe a pár órányi videóba, hogy szerintem még nemzetközi szinten is megállná a helyét, ezért hiszek abban hogy hasznosnak találod majd az oktatóanyagot. Ha végignézted a videókat és valamiért mégsem tetszenek, egyszerűen csak írj nekünk egy mailt 30 napon belül és visszautaljuk a teljes vételárat.

Örökös hozzáférés

Mivel az online marketing világa állandóan változik, ezért úgy gondolom az a fair, ha örökös hozzáférést kapsz az oktatóanyagokhoz, hogy mindig naprakész videókból tanulhass. Ha egyszer megvásároltál egy oktatóanyagot, akkor ahhoz (és minden jövőbeni frissítéséhez) az idők végezetéig hozzáférsz majd (vagy amíg a robotok át nem veszik a hatalmat).

Gyakori kérdések

Maradt még kérdésed? Itt megtalálod a választ!

Nem. Az #InstaPro oktatóanyag segítségével teljesen a fiók regisztrálásától végigkövetheted majd egy profi profil felépítését, így minden alap technikai beállítást lépésről-lépésre el tudsz végezni a videók alapján.

Maga az oktatóanyag töményen olyan 3 óra, de mivel több mindent egyszerre kell majd csinálnod a videókkal, ezért kb. egy teljes napra lesz szükséged a teljes anyag elfogyasztásához.

Persze! Éppen ez a videók lényege. Lépésről-lépésre vezetlek végig a szükséges beállításokon, Neked már tényleg csak le kell utánozni a kattintásaimat.

Vásárlás után automatikusan elkészül a személyes profilod, amivel aztán bármikor be tudsz jelentkezni a zárt oldalunkra, ahol elérheted a kurzusokat. A jelszavad vásárlás után egy pár percen belül megérkezik az e-mail címedre, a videókat pedig azonnal le tudod majd játszani online, bármilyen eszközről (akár tableten és mobilon is).

Jogos a kérdés, hiszen havonta jönnek ki a kisebb-nagyobb változások. Emiatt azonban nem kell aggódnod, hiszen mi napi szinten ügynökségként is működünk, ezért szó szerint az elsők között értesülünk a várható változásokról.

A VIP Facebook csoportban mindenképpen közzétesszük ezeket a változásokat, ha pedig nagyobb frissítés jön, akkor a videókat is újravesszük. Természetesen Te minden frissítést ingyen megkapsz majd.

Átutalással vagy online bankkártyás fizetéssel. Az átutalás általában pár munkanap alatt érkezik meg hozzánk, ha viszont bankkártyával fizetsz (Barionon keresztül) akkor azonnal elkészül majd a saját profilod.

Bármeddig. Ha egyszer megveszed, akkor onnantól kezdve örökös hozzáférésed lesz az adott kurzushoz. Ez természetesen azt is jelenti, hogy ha frissítjük a videókat, akkor az újakat is megkapod majd. 🙂

#InstaPro Oktatóanyag

Rendeld meg most, és csatlakozz 800+ fizetős tagunkhoz!

Legyél Te is Instagram profi és maxold ki a platformban rejlő lehetőségeket. A kurzus során végigvezetlek az Insta használatán, az alapoktól (fiók beregisztrálása) egészen a profi szintig (minőségi követőszerzés felsőfokon).

29.990 Ft + ÁFA

2024 © BOOM Marketing Kft. | Minden jog fenntartva! | ÁSZF | Adatvédelmi nyilatkozat