Így maxold ki a céges Instagram profilodat

Ebben az átfogó oktatóanyagban lépésről-lépésre megmutatom, hogy hogyan tudsz egy olyan minőségi követőtábort építeni Instagramon, akik később vásárolnak is majd nálad…

Miért kell Neked is foglalkoznod az Instagrammal?

Igen, még akkor is, ha nem csak tizenévesekből áll a célközönséged…

Így 2019-re mi is eljutottunk oda, ahová a tőlünk nyugatabbra élő vállalkozók már jó pár évvel korábban…

A Facebook telítettségével az Instagram szépen-lassan beszivárgott a köztudatba.

Az Instagram manapság már sokkal több, mint az a kezdetleges időrabló közösségi platform, ami még pár éve volt. Nemzetközileg az Insta a legnépszerűbb social media platform, hazánkban pedig már közel 2 millióan használják aktívan.

És még csak nem is ez a legjobb az egészben…

A legfrissebb adatok alapján Magyarországon az Insta legnagyobb tömegét a 18-44 közti felhasználók alkotják, mintegy 70%-ot a teljes felhasználói bázisból.

Itt van hát ez a platform, amit már több millió magyar használ rendszeresen, de még csak most kezdenek rátalálni a cégek…

Nem tudom Te hogy vagy vele, de ez nekem pontosan úgy hangzik, mint egy nagyszerű lehetőség arra, hogy lehagyd a konkurenciádat.

2 tévhit, amibe a legtöbb vállalkozó beleesik az Instagrammal kapcsolatban

1. legnagyobb Instás tévhit: “Insta = FB”

A legnagyobb tévedés, amit marketingesek és vállalkozók szájából szoktam hallani az Instával kapcsolatban: “Már fent vagyok a Facén, minek foglalkoznék még egy másik felülettel is?” 

Ez egy teljesen természetes gondolat főleg akkor, ha nem tudod pontosan, hogy hogyan működik az Insta… bevallom, egy időben én is így gondolkodtam a közösségi médiáról.

Egy valamit viszont tudnod kell…

Az Instagram – annak ellenére, hogy szintén a Facebook tulajdona – egy teljesen más social platform.

Egy évtizede még egyszerű volt a képlet az online piac dominálásához: hirdess AdWords-ön és küldj e-maileket.

Aztán egy pár évvel ezelőtt itthon is berobbant a Facebook, és egy az egyben megváltoztatta az online marketing működését. Már nem volt elég kiszolgálni azokat a vevőket, akik aktívan keresték valamire a megoldást… proaktívan kellett meggyőznünk őket… de ennek az időszaknak is vége lesz egyszer.

Az átmeneti időszak pedig éppen most zajlik!

A Facebook már maximumon pörög, sőt, lassan kezd annyira telítetté válni, hogy az élelmes vállalkozóknak itt az ideje a “next big thing” után nézni.

Ne érts félre, a FB még évekig topon lesz, és még évekig megéri majd nekünk – vállalkozóknak – hirdetni rajta…

…de minden új eszközből a leghamarabb reagálók (angolul az “early adopterek”) húzzák a legnagyobb hasznot…

…hiszen mire mindenki más reagál, ők már bejáratottan használják az adott csatornát.

Jelenleg az Instagram éppen a “nagy durr” előtt áll, és – habár már így is elkéstél egy kicsit – még simán a konkurensed előtt reagálhatsz, hogy megalapozd a sikered a következő 5-6 év social media felületén.

2. legnagyobb Instás tévhit: “Csak követőkre van szükségem, aztán majd el tudok nekik adni”

Gondolom ezt Neked sem kell bemutatnom, hiszen minden második Instás cikk arról szól, hogy hogyan szerezz még több követőt.

Nagyon sokan azt hiszik, hogy ha elérik a tízezer fős követőszámot, akkor egy varázsütésre mindenki imádni fogja a bizniszüket, és tolonganak majd, hogy vásárolhassanak.

Természetesen ez nem így működik, hiszen a követőszám csak az egyik tényezője a siker képletének…

Instán sokkal többet ér egy 1.000 fős lojális közösség, mint egy 10.000 fős, akiket egyáltalán nem érdekelsz.

Éppen ezért állítottam össze ezt az oktatóanyagot, hiszen arról rengetegen beszélnek, hogy hogyan legyen több követőd… arról viszont szinte senki, hogy hogyan építs fel egy hű közönséget.

Miért hallgass ránk, ha social media marketingről van szó?

Egyszerű: évek óta az online marketing az életünk, így megszállottan teszteljük és kutatjuk a jobbnál jobb lehetőségeket.

Most ebben az oktatóanyagban nettó 24 ezer forintért megkapod azt a letesztelt, bevált, működő stratégiát, amit több év alatt, több tucat Instagram fiókot felépítve tapasztaltunk ki (egy párat 50.000 követőig is felhúztam).

Nem tudom Neked mennyit ér az időd, de úgy saccolom ha csak 2-3 órányi bosszankodást megspórolsz azzal, hogy otthon ülve, profi videókról tanulod el az Insta trükkjeinket, akkor ez máris egy jó dealnek hangzik.

Hidd el, ennek a kurzusnak csak a technikai része (az első két modul) is megér ennyit, mert egy-egy rossz beállítással ennek a sokszorosát is el tudod bukni, bármiféle eredmény nélkül. Akiknek eddig segítettem átlagosan ~1.5 órán keresztül szenvedtek csak a business fiók aktiválásával… a videók segítségével 5 perc alatt be tudod állítani.

Kitől fogok tanulni?

Szia, Balogh Dávid vagyok – a BOOM Marketing alapítója – talán már ismersz a blogon található cikkekből. Én leszek a tanárod a tréningek során. 😉

Az online marketinggel 2015-ben kezdtem el foglalkozni, és ekkor csöppentem bele (a Facebook hirdetések mellett) az Instagram világába is. Még sosem meséltem erről, de anno 5-6 Insta profilom is volt egyszerre, és ezeket építettem eladásra…

Bizony, akkoriban azzal “foglalkoztam”, hogy pár hónap alatt felhúztam egy-egy profilt 40-50 ezer követőig, majd ezeket eladtam több száz (alkalmanként ezer) dollárért, nemzetközi piacon.

Természetesen vállalkozásként egy kicsit máshogy kell használnod az Instát, de ebben az oktatóanyagban lépésről-lépésre be is mutatom, hogy pontosan hogyan.

Balogh Dávid
alapító | BOOM Marketing

Kiknek lehet hasznos a #InstaPro oktatóanyag?

VÁLLALKOZÓKNAK

Egyelőre nagyon úgy tűnik, hogy hazánkban is az Instagram lesz a következő nagy durranás, amit egy élelmes vállalkozó nem hagyhat figyelmen kívül. Kezdd el most használni, építs közösséget, és tapasztald meg az Insta erejét!

MARKETINGESEKNEK

Én személy szerint imádok új szoftvereket, platformokat tesztelni és azt figyelni, hogy ezek milyen hatással vannak egy-egy vállalkozás teljesítményére. Ha Te is marketinges vagy, akkor szerintem magyaráznom sem kell, hogy miért érdemes használnod az Instát.

INFLUENCEREKNEK

Az Insta növekedésével párhuzamosan egyre keresettebbek lesznek az influencerek is. Ha Te is véleményvezérré szeretnél válni, akkor nem csak gyorsabb lesz az utad ezekkel a trükkökkel, de szponzorokat is könnyebben találsz majd, hiszen pontosan ismerni fogod a közönséged, ezt pedig a cégek egyszerűen imádják.

#InstaPro oktatóanyag – Válj a közösségépítés mesterévé és adj el Instán keresztül

4 modul – 19 videó – 3,5 órányi tananyag

UPDATE: A #InstaPro kurzusunk 2019 októberében kapott egy teljes frissítést, itt már az új tematikát látod!

A #InstaPro oktatóanyagunk segítségével Te is Instagram profivá válhatsz, mindössze egy pár óra alatt.

A kurzus során végigvezetlek az Insta használatán, az alapoktól (fiók beregisztrálása) egészen a profi szintig (minőségi követőszerzés felsőfokon).

Itt van egy kis ízelítő a #InstaPro kurzusunkból (a teljesség igénye nélkül):

– Elmagyarázom hogyan működik az Insta algoritmusa, és hogy egészen pontosan hogyan tudod azt a saját előnyödre fordítani, ezáltal pedig növelni az organikus elérésed.

– Kitérünk az Insta legfontosabb részeire, mint az Insta Stories és az IGTV.

– Azonnal lemásolható és alkalmazható tartalomtippeket adok a kezedbe, amivel elkezdheted kiépíteni a közösségedet.

– Megmutatom hogyan tudod lézerpontosan belőni a számodra legmegfelelőbb célközönséget, és hogy hogyan kerülhetsz ennél a közönségnél a figyelem központjába.

– Megsúgom az összes tartalomgyártási trükkömet, amivel még tovább növelheted az aktivitást – és ezáltal az organikus elérést – a posztjaidon.

– Megmutatom a legjobb szoftvereket, melyek használatával megtizedelheted az Instázással töltött idődet (ugyanolyan eredmények mellett).

– Beszélünk majd az Insta botokról is, melyek használatára (már hazánkban is) többen vállalkozást építettek, mégsem beszél róluk nyíltan senki.

– És természetesen bemutatom A stratégiát, amivel 2019-ben a leghatékonyabban építheted fel az Insta profilodat.

Ezeket a videókat találod a #InstaPro oktatóanyagban

1. Bevezetés

2. Első lépések

3. Egyéb hasznos funkciók

4. Az Instagram Story

5. Így alkosd meg a saját sztoridat

6. Mindent a hashtagekről

7. Live és Instagram TV

8. Közösség- és márkaépítés

9. Buyer personák és célok

10. Így gyárts előre posztokat

11. 4 hasznos Story formátum

12. Highlights tartalomtippek

13. Időzítés és segédeszközök

14. Követőszerzés felsőfokon

15. Hogyan NE szerezz követőket?

16. Így építs minőségi közösséget

17. Influencer marketing

18. Elemzés és eredmények

Az eddigi vásárlóink ilyen szépeket mondtak rólunk

“Alapvetően nem gondolkodtam eddig egy összefoglaló ügynökség keresésében, viszont megvettem tőletek két anyagot, és bár még az elsőnek a felénél sem járok, de annyi őszinteség, törődés és VÉGRE igazi információt találtam benne, hogy arra gondoltunk kérünk egy árajánlatot a cégünkre nézve.

Ezúton is szeretném megköszönni, hogy tényleg ÉRTÉKES tartalmat osztotok meg, TÉNYLEG segítitek a vállalkozásunkat és olyan nyelven írjátok illetve mondjátok a hanganyagban, amit egy nem digitális típusú ember is meg tud érteni. Le a kalappal előttetek, csak így tovább!” Osvalt Orsi

Infinitytokok.hu

Évek óta használom az Instagram-ot, de #InstaPro oktatóanyag így is tartogatott újdonságokat, érdekességeket. Én imádtam!

Két napi szabadidőmben végig is mentem az anyagon és azonnal próbáltam is a gyakorlatban. Működik!

Köszönöm, hogy ennek a tudásnak is a segítségével eljuttathatom még szélesebb körben a gondolataim. Hogy segít a missziómban és ha most ez a felület van fellendülőben, akkor ezt tanulom meg, mert a cél változatlan, csak az út alakulhat.

Köszönöm ehhez az úthoz a kis térképet.

Mosolyka Hozleiter Fanny

Lelkierő növelő, bestseller író és a Majd helyett MOST film egyik megálmodója, megalkotója

Rendeld meg most, és csatlakozz 700+ fizetős tagunkhoz!

MEGRENDELÉS ITT!

Legyél Te is Instagram profi, és maxold ki a platformban rejlő lehetőségeket. A kurzus során végigvezetlek az Insta használatán, az alapoktól (fiók beregisztrálása) egészen a profi szintig (minőségi követőszerzés felsőfokon).

23.990 Ft + ÁFA

Ha bankkártyával fizeted, azonnal viheted!

Nyugi!

Nem árulunk zsákbamacskát.

30 napos pénzvisszafizetési garancia

Annyi tudást zsúfoltunk az oktatóanyagainkba, hogy szerintem még nemzetközi szinten is megállná a helyét, ezért hiszek abban, hogy hasznosnak találod majd az itt megszerzett tudást. Ha végignézted a videókat és valamiért mégsem tetszenek, egyszerűen csak írj nekünk egy mailt 30 napon belül, és visszaküldjük a teljes vételárat.

Örökös hozzáférés

Mivel a social media platformok felülete állandóan változik, ezért úgy gondolom az a fair, ha örökös hozzáférést kapsz az oktatóanyagokhoz, hogy mindig naprakész videókból tanulhass. Ha egyszer megvásároltál egy oktatóanyagot, akkor ahhoz (és minden jövőbeni frissítéséhez) az idők végezetéig hozzáférsz majd (vagy amíg a chatbotok át nem veszik a hatalmat).

GYIK

Szükséges bármilyen előképzettség a tanfolyamhoz?

Nem. Az #InstaPro oktatóanyag segítségével teljesen a fiók regisztrálásától végigkövetheted majd egy profi profil felépítését, így minden alap technikai beállítást lépésről-lépésre el tudsz végezni a videók alapján.

Mennyi idő alatt tudom elvégezni a tréninget?

Maga az oktatóanyag töményen olyan 3 óra, de mivel több mindent egyszerre kell majd csinálnod a videókkal, ezért kb. egy teljes napra lesz szükséged a teljes anyag elfogyasztásához.

Technikai analfabéta vagyok… menni fog ez nekem is?

Persze! Éppen ez a videók lényege. Lépésről-lépésre vezetlek végig a szükséges beállításokon, Neked már tényleg csak le kell utánozni a kattintásaimat.

Hogyan kapom meg a videókat?

Vásárlás után automatikusan elkészül a személyes profilod, amivel aztán bármikor be tudsz jelentkezni a zárt oldalunkra, ahol elérheted a kurzusokat.

A jelszavad vásárlás után egy pár percen belül megérkezik az e-mail címedre, a videókat pedig azonnal le tudod majd játszani online.

Mi történik, ha változik a Facebook vagy az Insta felülete?

Jogos a kérdés, hiszen havonta jönnek ki a kisebb-nagyobb változások. Emiatt azonban nem kell aggódnod, hiszen mi napi szinten ügynökségként is működünk, ezért szó szerint az elsők között értesülünk a várható változásokról.

A VIP Facebook csoportban mindenképpen közzétesszük ezeket a változásokat, ha pedig nagyobb frissítés jön, akkor a videókat is újravesszük. Természetesen Te minden frissítést ingyen megkapsz majd.

Meddig férhetek hozzá a kurzusokhoz?

Bármeddig. Ha egyszer megveszed, akkor onnantól kezdve örökös hozzáférésed lesz az adott kurzushoz. Ez természetesen azt is jelenti, hogy ha frissítjük a videókat, akkor az újakat is megkapod majd. 🙂

Hogyan tudok fizetni?

Átutalással vagy online bankkártyás fizetéssel. Az átutalás általában pár munkanap alatt érkezik meg hozzánk, ha viszont bankkártyával fizetsz (Barionon keresztül), akkor – sikeres fizetés után – azonnal elkészül majd a saját profilod.

© BOOM Marketing – 2019 | Minden jog fenntartva! | Adatkezelési tájékoztató | ÁSZF

Send this to a friend