A KÖLTSÉGHATÉKONY MEGOLDÁS

"Csináld magad" online marketing

Ha Te magad szeretnéd megtervezni, kiépíteni és menedzselni a vállalkozásod online marketing rendszereit, akkor jó helyen jársz!

A “Csináld magad” vonalat azért vezettük be a BOOM Marketingnél, hogy segíteni tudjunk azoknak az induló vállalkozásoknak is, akiknek még nincs akkora marketingbüdzséjük, hogy megérje kiszervezniük a marketinget.

Kinek ajánljuk?

A legköltséghatékonyabb megoldás mind közül, ha magad tanulsz bele az online marketingbe (ne aggódj, nem nehéz, segítünk benne).

Induló vállalkozóknak és/vagy marketinges pozícióban dolgozóknak ajánljuk.

Így tudunk segíteni

1. lépés: Iratkozz fel heti hírlevelünkre

Mivel az online marketing egy elképesztően dinamikusan változó világ, így csak akkor tudsz majd hosszabb távon is sikeres lenni, ha képben vagy a változásokkal.

Első lépésként iratkozz fel a BOOMeráng🪃-ra, a BOOM Marketing heti hírlevelére.

Ezt személyesen Balogh Dávid – a BOOM Marketing alapítója – írja meg és küldi el Neked minden csütörtökön.

2. lépés: Ismerkedj meg az inbound marketinggel

Ha az alapoktól kezdenél – vagy csak még nem tudod, hogy merre indulj – akkor kezdj az inbound marketing alapjairól szóló cikkünkkel.

Ezt az útmutatót elolvasva jó eséllyel tisztul majd kicsit a kép és jobban átlátod az online marketing szövevényes világát.

3. lépés: Folytasd az ingyenes anyagokkal

Igen, még mindig az ingyenes tartalmaknál járunk. :)

Rengeteg cikket, útmutatót, videót és podcast adást publikálunk hétről-hétre, melyek segítségével még jobban beleáshatod magad az online marketing bizonyos témaköreibe.

A blogunkra publikált cikkeket itt találod, a podcast adásaink között pedig itt tudsz böngészni.

4. lépés: Nézz szét oktatóanyagaink között

Ha felgyorsítanád a fejlődést és szívesebben tanulnál más hibáiból mint a sajátodból, akkor mindenképpen nézz szét online marketing oktatóanyagaink között.

Dávid folyamatosan gyártja a hasznosabbnál hasznosabb kurzusokat, ráadásul vásárlóként bejárást nyersz a privát közösségünkbe is, ahol közel 1.000 hozzá hasonló marketinges és vállalkozó segíti majd a fejlődésedet.

5. lépés: Válts turbósebességre

Végül pedig úgy találhatsz a leggyorsabban választ a kérdéseidre, ha kihasználod azt a tapasztalatot, amit több száz vállalkozás marketing folyamatainak tökéletesítése során gyűjtöttünk.

Erre az online marketing tanácsadás a legjobb megoldás, amit személyesen Balogh Dávid tart.

Akár már 1-2 óra alatt is választ kaphatsz a kérdéseidre még akkor is ha úgy érzed, hogy teljesen elakadtál.

Nem tudod hogyan tovább?

Az utat már ismered, de gyakran nem olyan egyszerű az indulás. Ha nem tudod merre indulj, akkor egyszerűen csak dobj nekünk egy üzenetet az alábbi chat ablakon keresztül.

Kollégánk legfeljebb 1 munkanapon belül (de általában sokkal hamarabb) válaszol és irányba igazít.

AC CONVERSATIONS PLUGIN IDE

Az utat már ismered, de gyakran nem olyan egyszerű az indulás. Ha nem tudod merre indulj, akkor egyszerűen csak dobj nekünk egy üzenetet az alábbi űrlapon keresztül.

Kollégánk legfeljebb 1 munkanapon belül (de általában sokkal hamarabb) válaszol és irányba igazít.

03 - Árajánlatkérő űrlap