A LEGJOBB ÁR-ÉRTÉK ARÁNY

"Csináljuk együtt" online marketing

Egy vállalkozás növekedési szakaszában gyakran jönnek elő olyan egyedi problémák, melyekre egyszerűen egy sablon oktatóanyag nem adhat megoldást.

Ha megvannak nálad a megvalósításhoz szükséges technikai ismeretek (vagy hajlandó vagy azokat elsajátítani), de kezdetben azért stratégiai kérdésekben bevonnál profikat is, akkor ezt válaszd!

Ha tudod, hogy “hogyan” építkezz, csak azt nem tudod, hogy “merre” indulj, akkor jó helyen jársz.

Kinek ajánljuk?

Azoknak a vállalkozóknak/marketingeseknek, akik nagyrészt maguk szeretnék menedzselni az online marketingjüket (akár személyesen, akár saját csapattal), de időnként stratégiai segítségre szorulnak.

Válaszd ezt, ha azt szeretnéd, hogy közösen építsük fel a vállalkozásod marketingrendszerét.

Így tudunk segíteni

1. lépés: Iratkozz fel heti hírlevelünkre

Mivel az online marketing egy elképesztően dinamikusan változó világ, így csak akkor tudsz majd hosszabb távon is sikeres lenni, ha képben vagy a változásokkal.

Első lépésként iratkozz fel a BOOMeráng🪃-ra, a BOOM Marketing heti hírlevelére.

Ezt személyesen Balogh Dávid – a BOOM Marketing alapítója – írja meg és küldi el Neked minden csütörtökön.

2. lépés: Ismerkedj meg az inbound marketinggel

Ha az alapoktól kezdenél – vagy csak még nem tudod, hogy merre indulj – akkor kezdj az inbound marketing alapjairól szóló cikkünkkel.

Ezt az útmutatót elolvasva jó eséllyel tisztul majd kicsit a kép és jobban átlátod az online marketing szövevényes világát.

3. lépés: Folytasd az ingyenes anyagokkal

Igen, még mindig az ingyenes tartalmaknál járunk. :)

Rengeteg cikket, útmutatót, videót és podcast adást publikálunk hétről-hétre, melyek segítségével még jobban beleáshatod magad az online marketing bizonyos témaköreibe.

A blogunkra publikált cikkeket itt találod, a podcast adásaink között pedig itt tudsz böngészni.

4. lépés: Nézz szét oktatóanyagaink között

Ha felgyorsítanád a fejlődést és szívesebben tanulnál más hibáiból mint a sajátodból, akkor mindenképpen nézz szét online marketing oktatóanyagaink között.

Dávid folyamatosan gyártja a hasznosabbnál hasznosabb kurzusokat, ráadásul vásárlóként bejárást nyersz a privát közösségünkbe is, ahol közel 1.000 hozzád hasonló marketinges és vállalkozó segíti majd a fejlődésedet.

5. lépés: Építkezz profi alapokra

Ha a kivitelezéshez szükséges kompetenciával már rendelkezel (akár Te, akár a csapatod), akkor már csak arra érdemes odafigyelni, hogy biztos alapokkal dolgozzatok.

Ha rossz irányba indulsz el, azzal rengeteg pénzt el tudsz égetni, így érdemes profikkal elkészíttetni a stratégiát, amit utána már csak lépésről lépésre meg kell valósítanod.

Ebben lesz segítségedre az online marketing stratégiai tervezés szolgáltatásunk.

6. lépés: Segítünk ha elakadnál

Végül pedig úgy találhatsz a leggyorsabban választ a kérdéseidre, ha kihasználod azt a tapasztalatot, amit több száz vállalkozás marketing folyamatainak tökéletesítése során gyűjtöttünk.

Erre az online marketing tanácsadás a legjobb megoldás, amit személyesen Balogh Dávid tart.

Akár már 1-2 óra alatt is választ kaphatsz a kérdéseidre még akkor is ha úgy érzed, hogy teljesen elakadtál.

Nem tudod hogyan tovább?

Az utat már ismered, de gyakran nem olyan egyszerű az indulás. Ha nem tudod merre indulj, akkor egyszerűen csak dobj nekünk egy üzenetet az alábbi chat ablakon keresztül.

Kollégánk legfeljebb 1 munkanapon belül (de általában sokkal hamarabb) válaszol és irányba igazít.

 

AC CONV PLUGIN IDE

Az utat már ismered, de gyakran nem olyan egyszerű az indulás. Ha nem tudod merre indulj, akkor egyszerűen csak dobj nekünk egy üzenetet az alábbi űrlapon keresztül.

Kollégánk legfeljebb 1 munkanapon belül (de általában sokkal hamarabb) válaszol és irányba igazít.

03 - Árajánlatkérő űrlap