A LEGKÉNYELMESEBB MEGOLDÁS

"Megcsináljuk helyetted" online marketing

A leghatékonyabb (és legkényelmesebb) megoldás kétségkívül az, ha ránk bízod a piszkos munkát. Minden terhet leveszünk a válladról, ha az online marketinged kiszervezésében gondolkozol.

Eldöntheted, hogy csak bizonyos részfeladatokat bízol ránk (mondjuk a fizetett hirdetéseid kezelését), vagy a teljes inbound marketing rendszered megtervezését, felépítését és menedzselését.

Bárhogy is döntesz majd, Neked csupán annyi lesz a feladatod, hogy ellenőrizd a munkánkat.

Kinek ajánljuk?

Azoknak a vállalkozóknak és nagyobb vállalkozásnál dolgozó marketingmenedzsereknek, akik csak tervezés/ellenőrzés szintjén szeretnének belefolyni az online marketingbe.

Így tudunk segíteni

1. lépés: Iratkozz fel heti hírlevelünkre

Mivel az online marketing egy elképesztően dinamikusan változó világ, így csak akkor tudsz majd hosszabb távon is sikeres lenni, ha képben vagy a változásokkal.

Első lépésként iratkozz fel a BOOMeráng🪃-ra, a BOOM Marketing heti hírlevelére.

Ezt személyesen Balogh Dávid – a BOOM Marketing alapítója – írja meg és küldi el Neked minden csütörtökön.

2. lépés: Ismerkedj meg az inbound marketinggel

Ha az alapoktól kezdenél – vagy csak még nem tudod, hogy merre indulj – akkor kezdj az inbound marketing alapjairól szóló cikkünkkel.

Ezt az útmutatót elolvasva jó eséllyel tisztul majd kicsit a kép és jobban átlátod az online marketing szövevényes világát.

3. lépés: Folytasd az ingyenes anyagokkal

Igen, még mindig az ingyenes tartalmaknál járunk. :)

Rengeteg cikket, útmutatót, videót és podcast adást publikálunk hétről-hétre, melyek segítségével még jobban beleáshatod magad az online marketing bizonyos témaköreibe.

A blogunkra publikált cikkeket itt találod, a podcast adásaink között pedig itt tudsz böngészni.

4. lépés: Építkezz profi alapokra

Ha a kivitelezéshez szükséges kompetenciával már rendelkeztek (akár Te, akár a csapatod), akkor már csak arra érdemes odafigyelni, hogy biztos alapokkal dolgozzatok.

Ha rossz irányba indultok el, azzal rengeteg pénzt el tudtok égetni, így érdemes profikkal elkészíttetni a stratégiát, amit utána már csak lépésről lépésre meg kell valósítanotok.

Ebben lesz segítségedre az online marketing stratégiai tervezés szolgáltatásunk.

5. lépés: Bízd ránk a munka nehezét

Nem ígérjük, hogy semmi dolgod nem lesz, de a lehető legtöbb terhet igyekszünk majd levenni a válladról.

Akár a teljes online marketing tevékenységedet kiszervezheted nekünk, a tartalomgyártástól kezdve a hirdetések menedzsélésén át egészen az automata email folyamatok kiépítésééig.

Nem tudod hogyan tovább?

Az utat már ismered, de gyakran nem olyan egyszerű az indulás. Ha nem tudod merre indulj, akkor egyszerűen csak dobj nekünk egy üzenetet az alábbi chat ablakon keresztül.

Kollégánk legfeljebb 1 munkanapon belül (de általában sokkal hamarabb) válaszol és irányba igazít.

AC CONVERSATIONS PLUGIN IDE

Az utat már ismered, de gyakran nem olyan egyszerű az indulás. Ha nem tudod merre indulj, akkor egyszerűen csak dobj nekünk egy üzenetet az alábbi űrlapon keresztül.

Kollégánk legfeljebb 1 munkanapon belül (de általában sokkal hamarabb) válaszol és irányba igazít.

03 - Árajánlatkérő űrlap