KULCSRAKÉSZ WEBOLDALKÉSZÍTÉS

Legyen vevőszerzésre kész weboldalad!

Ismerjük a klasszikus problémákat…

Már van weboldalad, de fogalmad sincs hogyan tudnál végre kicsikarni belőle egy kis bevételt is? Csináltattál egy honlapot sok százezerért, ami azóta is csak üresen áll? Még csak most tervezed a weboldalkészítést, de azt sem tudod merre indulj el?

Eleged van már abból, hogy “weboldalkészítés” címszóval kapsz egy üres vázat, amivel aztán még heteket kell szórakoznod, mielőtt elindíthatnád?

Az összes általunk készített honlapot kulcsrakészen adjuk át. Neked már semmi dolgod nem lesz vele, csak elindítani a hirdetéseket és figyelni a konverziókat.

Nagyon sok fejlesztőcég csak a honlap vázát készíti el, de nem tölti azt fel tartalommal… vagy ha írnak is rá valamit, az is maximum sablonszöveg.

Mi nem csak megépítjük álmaid honlapját, de csodálatosan konvertáló szöveget is írunk hozzá…

Olyan szöveget, amit olvasva a látogatóid már nyúlnak is a pénztárcáik után.

Persze a szöveg még csupán a kezdet. Marketinges szempontból is felkészítjük az oldalad, hogy a látogatóid pontosan azokat a tartalmakat lássák és abban az időben, amikor a legkönnyebben meg tudod győzni őket:

  • telepítjük például a Google Analytics követőkódot, hogy pontosan lásd kik és mit csinálnak a honlapodon… ez lesz a svájci bicskád a honlapod használata során.
  • beállítjuk a Facebook Pixelt, és elkészítjük a szükséges konverziós eseményeket is… így pontosan tudni fogod, hogy hány forint hasznot hozott neked egy-egy Facebook hirdetésre költött forint.
  • telepítjük a legjobb WordPresses SEO bővítményt, és agyonoptimalizáljuk vele a weboldalad minden egyes aloldalát… hogy idővel a Google ingyen szállíthassa neked a látogatókat.
  • igény szerint profi konverziónövelő szoftvereket is beüzemelünk a weboldaldon… kosárelhagyó popupok, leadgeneráló és szegmentáló beúszó ablakok, dinamikus CTA-k… amire csak szükséged van.

Így tényleg egy olyan honlapot kapsz kézhez, amire már csak forgalmat kell terelned, és gyönyörködhetsz is az eredményekben!

Miben különbözünk a klasszikus webfejlesztőktől?

Nem programozók vagyunk, hanem marketingesek…

A honlapoddal eladni akarsz, igaz? A marketingesek pedig az eladásra specializálódtak. Akkor miért készíttetnéd el mással a weboldalad?

Segítünk felállítani az ideális buyer personáidat, és minden honlapot úgy készítünk el, hogy az imponáljon a célközönségednek. A színeket, a designt és a szövegezést mind az alapján tervezzük meg, hogy a te vállalkozásod pontosan kiket is céloz meg.

És ha ez még nem lenne elég… a weboldaladat telepakoljuk minden jóval, ami felpörgeti majd a bizniszed. Google Analytics, Facebook konverziókövetés, fullos keresőoptimalizálás, konverziónövelő CTA-k, szupergyors működés és minden amire csak szükséged lehet.

Nem hagyjuk üresen a weboldalad…

A letisztult design, a csodálatos grafikák és a teljes funkcionalitás mellett arra is figyelünk, hogy vadiúj honlapod ne maradjon üresen.

Míg sokan csak a weboldalak vázát készítik el, addig – ha szeretnéd – mi tartalommal is feltöltjük azt…. és nem is akármilyen szöveget írunk. A csapatból többen is hobbiként tekintünk a szövegírásra, így végre elfelejtheted a klasszikus lorem ipsum szöveget, és az eladásra koncentrálhatsz.

Miért pont WordPress?

Könnyen kezelhető

A WordPress motor sajátossága, hogy bármilyen komplex weboldalt is készíttetsz el, az átlátható admin felületnek köszönhetően Te is simán tudod majd azt kezelni.

Rugalmas

Csak egy egyoldalas bemutatkozó honlapot szeretnél? Esetleg egy pár oldalas “céges” weblapot? Vagy szívesen indítanál blogot? Talán komplexebb megoldásokban gondolkozol? WordPressel bármi kivitelezhető, ráadásul utólag bővíthető is.

A legelterjedtebb motor

WordPress fut a világ összes weboldalának 29,4%-a alatt (ez kb. 75 millió honlapot jelent). Olyan weboldalak használják a WordPresst, mint a New York Times, a Wall Street Journal, a Forbes és a National Geographic.

Mit tartalmaz a honlapkészítés?

Teljeskörűen dolgozunk, hogy neked minél kevesebb dolgod legyen az új honlapod elkészítésekor. Többek között az alábbiakban (is) számíthatsz ránk.

INGYENES DOMAIN NÉV ÉS TÁRHELYHASZNÁLAT (1 ÉV)

A megrendelés utáni első évben mi fizetjük a tárhelyed és a domain neved regisztrációját.

GDPR MEGFELELŐSÉG

Minden weboldalt GDPR szakértőnkkel nézetünk át, hogy új honlapod biztosan megfeleljen a legújabb törvényeknek.

~

INGYENES SSL A TÁRHELYHEZ

Ingyenes SSL-t biztosítunk a honlapodhoz (biztonság és SEO szempontjából fontos).

EGYEDI DESIGN

Honlapodat a piacon kapható legprofibb rendszerek egyikével készítjük el (attól függően, hogy pontosan mire is van szükséged).

ELADÁSRA OPTIMALIZÁLVA

Nem csak “szép”, de hatékony oldalt készítünk el neked… elvégre eladni akarsz vele, nem igaz?

i

TOTÁLIS KERESŐOPTIMALIZÁLÁS

Mert egy jó honlap csak akkor ér valamit, ha az ügyfeleid is megtalálják azt, és az ingyenes forgalomnál nincs jobb… 🙂

MOBILBARÁT KIALAKÍTÁS

Ma már alapvető a felhasználói élmény és SEO szempontjából is, de azért jó ha tudod: az összes általunk készített honlap reszponzív.

INTEGRÁLT MARKETINGMEGOLDÁS

A Google Analytics és a Facebook Pixel az alap, de ezeken túl is telepakoljuk az új weboldalad minden jóval, így pontosan mérheted majd annak teljesítményét.

k

PROFI COPYWRITING

Egy weboldal csak akkor működhet jól, ha jó rajta a szöveg is… nálunk profi copywriterek szövegezik a honlapokat, így végre elfelejtheted a lorem ipsum dumát…

Akikkel már volt szerencsénk dolgozni

Beszéljünk a saját projektedről!

Induló ár: 200.000 Ft + áfa

Az alábbi űrlapot kitöltve tudod felvenni velünk a kapcsolatot. Ezután egy pár munkanapon belül válaszolunk és elkezdjük közösen megtervezni a projektedet. A továbbiakat e-mailben vagy telefonon beszéljük majd meg.

Gyakori kérdések

Milyen gyorsan dolgoztok?

Sok minden függ az általad kért specifikációktól, de megrendelés után általában 4-12 hetet szokott igénybe venni a teljes fejlesztés. A legtöbb honlappal általában ~1 hónapon belül elkészülünk.

Mi lesz a jelenlegi weboldalammal, amíg az újat fejlesztitek? 

A fejlesztés semmilyen mértékben nem akadályozza majd a most futó weboldaladat. Egy átmeneti szerveren fejlesztünk majd, amihez csakis mi férünk hozzá.

Hogyan történik a fizetés?

Minden projektnél két részletben tudsz fizetni. A közös munka megkezdésekor 50% előleget, majd a honlap átadásakor a fennmaradó 50%-ot.

Nekem lesz valami dolgom?

Miután közösen elkészítjük a briefet (ez alapján készítjük el a honlapot) nem lesz más dolgod, mint felügyelni a projektet és alkalomadtán leokézni (vagy módosítást kérni) egy-egy elemet. Minden mást nyugodtan ránk bízhatsz.

Lesz bármilyen további költségem?

A munkadíjon kívül már csak a tárhely és a domainnév éves díját kell fizetned (a domainnév első 2 éve, és a tárhely első éve benne van az árban), és opcionálisan a karbantartási díjat. Ez általában havi pár ezer forint, és utólag is ráérsz eldönteni, hogy kéred-e. Mi minden szükséges eszközzel és szoftverrel rendelkezünk, így ezekre külön már nem kell költened.

Csak új honlapokat készítetek, vagy alakítotok is át?

Kizárólag olyan honlapokkal dolgozunk, amiket már az alapoktól mi építünk fel. Redesign-nál természetesen tudunk dolgozni a már meglévő honlapod alapján is, de kizárólag a saját szervereinken, a saját rendszerünkkel. Ez mindkettőnk érdeke, hiszen a saját setupunkat ismerjük tökéletesen, így azzal tudunk igazán profi (és gyors) munkát végezni.

Miért csináltatnék veletek weboldalt, ha maga a WordPress ingyenes?

Ennyi erővel saját magad szervizelhetnéd az autódat, te tervezhetnéd a logódat, vagy megírhatnád magadnak a saját operációs rendszeredet is. Csak akkor kezdj bele egyedül a weboldalad elkészítésébe, ha van egy pár havi szabadidőd, és szeretsz új dolgokat tanulni… sok-sok új dolgot.

Miért titeket válasszalak?

Mert szinte az összes honlapkészítő csak a weboldalad “vázát” készíti el, a tartalmat már neked kell feltöltened… nos, nálunk ez nem így működik. Ha szeretnéd, megszövegezzük a weboldaladat (és nem a tipikus sablondumával).

Send this to a friend