Bevezetés a TikTok hirdetések világába

Így hirdess a következő évek legfontosabb közösségi média platformján

Te már felkészültél a következő évek legfontosabb közösségi média platformjára? Ha még nem vagy biztos a dolgodban, ne aggódj, most segítek!

Miért érdemes részt venned ezen a webináron?

Tudom, hogy sokan azt gondolják, elég csupán kitűzni egy célt és máris jó úton vagy a siker felé vezető úton. De sajnos ez ritkán állja meg a helyét. A valódi kulcs az, hogy hogyan közelítesz ezekhez a célokhoz, milyen konkrét lépéseket teszel értük.

És most, amikor a TikTok hirdetések világa tárul elénk, nem engedheted meg magadnak, hogy csak bólogass és figyeld, hogyan hagynak le azok a versenytársaid, akik már elkezdték használni ezt a platformot.

Ezen a webináron megtanulhatod, hogyan hirdess hatékonyan a TikTokon, még akkor is, ha csak most ismerkedsz a platformmal. Ez az a pont, ahol megismerheted a lépéseket, amelyek a céljaidat projektekké alakítják és megvalósítható lépésekké redukálják.

Ha érted, hogyan kell helyesen használni ezt az eszközt, jelentősen megnöveled az esélyeidet arra, hogy elérd az idei és a következő évek céljait.

Csatlakozz hozzám ezen a webináron, és lépj egy új dimenzióba az online marketingben!

Kitől fogok tanulni?

Balogh Dávid, a BOOM Marketing alapítója

Szia, Balogh Dávid vagyok, a BOOM Marketing alapítója (talán már ismersz a blogon posztolt cikkeimből vagy a podcast adásokból).

Az elmúlt évek során több vállalkozást is elindítottam. Elsőként jött az ügynökség, aztán a BOOM Marketing University, majd 2 webáruház (az egyiknél 4 hónap alatt értük el a havi 10 milliós bevételi célt).

A digitális világban több területen is kipróbáltam magam, így sikerült egy erős jelenlétet kiépítenem a közösségi médiában is. A TikTokon néhány hét alatt több ezer követőt gyűjtöttem, és a YouTube-on is rendszeresen osztok meg értékes tartalmakat.

Ezek a tapasztalatok segítenek abban, hogy átadjam neked a közösségi média sikeréhez vezető kulcsokat. Hagyd, hogy segítsek felfedezni a Social Media világának titkait, és megtanítsalak a sikeres jelenlét fortélyaira.

Bevezetés a TikTok hirdetések világába

A webinár időpontja

2024. június 17. (hétfő) 18:00

A webinár menete

45 perc előadás + 15 perc Q&A

Itt tudsz jelentkezni!

Add meg az adataidat és elküldünk emailben minden fontos részletet. Fontos, hogy jó email címet adj meg, mert erre küldjük majd a csatlakozási lehetőséget!

Webinar - Bevezetés TikTok hirdetes

2024 © BOOM Marketing Kft. | Minden jog fenntartva! | ÁSZF | Adatvédelmi nyilatkozat