BÍZD PROFIKRA A HIRDETÉSEIDET…

TELJESKÖRŰ FACEBOOK HIRDETÉSKEZELÉS!

Úgy érzed nem maxoljátok ki a social mediában rejlő lehetőségeket? Akkor éppen itt az ideje, hogy végre Te is láss valamit abból a mesés megtérülésből, amiről minden ismerősöd áradozik…

Az elmúlt 1 évben az összes általunk kezelt hirdetési fiókban átlagosan 5.43 Ft nyereség jutott minden egyes hirdetésbe fektetett forintra.

Miért kell Neked is Facebookon hirdetned?

2018-ban már kötelező Facebookon hirdetned a vállalkozásodat.

Figyelsz? Nem csak “érdemes” vagy “javasolt”, hanem kötelező.

A Facebook manapság már sokkal több, mint az a kezdetleges időrabló közösségi platform, ami még pár éve volt. Már nem csak külföldön, de hazánkban is messze a legnépszerűbb felület, ahol gyakorlatilag a fél országnak hirdethetsz (vagyis olyan 5.5 millió magyarnak).

És még nem is ez a legjobb az egészben…

A legfrisebb adatok alapján a magyar felhasználók rekord mennyiségű időt töltenek el a Facebook hírfolyamuk pörgetésével: naponta átlagosan 82 percet. És ha ez nem lenne elég meggyőző ahhoz, hogy Te is kihasíts egy méretes szeletet ebből a hatalmas tortából (amíg még jut belőle), akkor egyvalamit még tudnod kell… a Facebook minden elérhető adatot rögzít a felhasználókról.

A kék óriás figyeli, megjegyzi és kielemzi a használat során fellelhető adatokat, és ezek alapján különböző csoportokba sorolja az embereket. Ezt az aranyat érő információt pedig elérhetővé teszi hirdetői számára.

Csak egy pár példa, hogy milyen részletességgel tudjuk célozni a kampányaidat:

 • Pontos életkor / korcsoportok
 • Nem
 • Közelgő alkalmak: házassági évforduló, szülinap
 • Földrajzi helyek (pl.: utazási célok vagy lakhely)
 • Érdeklődési körök, hobbik (pl.: főzés, edzés, foci, kertészet, utazás, vadászat, stb.)
 • Végzettség
 • Iskola, munkahely
 • Pozíció (terület, iparág)
 • Kapcsolati státusz (egyedülálló, kapcsolatban, eljegyzett, házas, stb)
 • Kedvelt/követett oldalak

Van hát egy terméked (vagy szolgáltatásod) és megvan a lehetőséged arra, hogy elérd a tökéletes célközönséged… mindezt a jelenleg legnagyobb megtérülést hozó hirdetési felületen.

Tényleg a vásárlók megszerzésén akarsz spórolni?

Miért versenyeznél hát a konkurenciáddal az AdWords találati listáján (sokszoros áron), ha még azelőtt elcsábíthatod a potenciális vásárlóidat, hogy nekik egyáltalán eszükbe jutna vásárolni?

Facebook hirdetésekkel elérheted…

... a megfelelő embereket

A Facebook ultrarészletes célzási lehetőségeinek köszönhetően kizárólag azoknak az embereknek jelenítheted meg a hirdetésed, akiket tényleg érdekel az ajánlatod.

... a megfelelő időben

Akármit is kínálsz, a több mint 5 millió magyarországi felhasználó a garancia arra, hogy a kampányüzeneted akkor juttathatod el a célközönségednek, amikor csak szeretnéd.
v

... a megfelelő üzenettel

Kommunikálj másképpen az idegenekkel, az érdeklődőkkel, a vásárlókkal és a visszatérő vásárlóiddal, mindezt csupán Facebook és Instagram hirdetéseken keresztül.

Kinek tudunk segíteni?

Az elmúlt évek során azon voltunk, hogy tökéletesre fejlesszük a tudásunkat Facebook és Instagram hirdetések területén. Ezidő alatt már 30+ különböző iparággal volt dolgunk, és közel 100 millió forintot hirdettünk el.

Webshopod van?

Ha valamilyen e-commerce üzleted van, és most már a social media-t is betámadnád a hirdetéseiddel, akkor bátran keress minket. Partnereink több mint fele webshopot üzemeltet… és egyszerűen imádjuk egymást. Akár klasszikus soktermékes webshopod van (Woocommerce, Shoprenter vagy Shopify), akár csak egy pár termékes (pl.: megrendelő űrlapos) honlapot üzemeltetsz, jó eséllyel tudunk segíteni.

Az idődet árulod?

Havidíjas szolgáltatásod van, digitális termékeket árulsz, vagy személyes konzultáció/coaching ügyfelek elérése a célod? Tapasztalatból tudjuk, hogy nem elég csak úgy hirdetned, ezért komplett social marketing-stratégiával rukkolunk elő. Közösen összeállítunk egy stratégiát, amit aztán csak meg kell valósítanod a megfelelő sorrendben (ne aggódj, a hirdetések terhét levesszük a válladról).

Egy pár sikeres kampányunk a közelmúltból

Online marketing oktató/kivitelező

Nevet nem mondhatunk, de annyi biztos, hogy napjaink egyik legjobb marketingeséről van szó… akinek nem mellesleg mi kezeljük a FB kampányait. Természetesen nincs nehéz dolgunk, mert nagyon profi stratégia alapján tudunk dolgozni, és az eredmény is magáért beszél… így nézett ki az egyik kampányunk.

10 nap | 36.204 Ft hirdetési költség | 1.198.120 Ft nettó árbevétel

Ez átlagosan 33x-es megtérülést jelent, de volt egy pár 100x ROI feletti kampányunk is a 10 napos promó során.

Klasszikus értékesítési tölcsér

Sajnos itt annyira speciális az iparág, hogy még magáról a termékről sem beszélhetünk, viszont az eredmények magukért beszélnek.

189.589 Ft hirdetési költség | 1.929.200 Ft nettó árbevétel | 10+ x-es ROI

Mindezt a közös munkánk első másfél hónapja során értük el.

Saját oktatóanyagunk nyitókampánya

Az sem volt rossz, amikor idén májusban piacra dobtuk a legelső videós oktatóanyagunkat, és a 4 napos kampány során több, mint 1 millió forint profitot hoztunk össze.

29.669 Ft hirdetési költség | 1.047.349 Ft árbevétel | 35,3 x-es ROI

Természetesen csak azért tudtunk ilyen eredményeket elérni, mert korábban már profin megterveztük és felépítettük a social media stratégiánkat.

Ezt nyújtjuk, ha velünk dolgozol

TECHNIKAI BEÁLLÍTÁSOK

A jól teljesítő Facebook hirdetések alapja, hogy technikailag minden jól legyen beállítva. Mi mindent elvégzünk helyetted.

FB KÉPPONT TELEPÍTÉSE

Az egyik legfontosabb elem, amin (ha rosszul van beállítva) a kampányaid sorsa is múlhat. Mi telepítjünk számodra a képpontot a konverziókövetéshez szükséges összes eseménnyel együtt.

KOMPLETT STRATÉGIA

Nem csak elindítunk egy kampányt az aktuális akciódról, hanem komplett stratégia alapján építjük fel a Facebookos jelenléted. A stratégiát folyamatábrán ábrázoljuk (és adjuk át neked is), hogy mindig tudd mi következik.

FOLYAMATOS OPTIMALIZÁLÁS

A Facebook nem egyenlő az AdWords-szel (ergó nem elég havonta egyszer ránézni). Mi minden nap figyeljük a kampányaid teljesítményét, és szükség esetén azonnal alakítunk rajta.

ÁLLANDÓ A/B TESZTELÉS

Bevált egy kampány? Kerestél vele pár milliót? Mi nem csak hátradőlünk, hanem egy gyors pacsi után kipróbálunk még 20-30 másik verziót… mert plusz pár százezer mindig jól jön.

PROFI REMARKETING

Nem csak beállítunk egy kampányt azoknak, akik jártak a weboldaladon… komplett remarketing folyamatokat építünk, ahol akár 3-4 naponta más és más üzenettel próbáljuk meg konvertálni a látogatókat.

DINAMIKUS TERMÉKHIRDETÉSEK

A webshopok szent grálja. Ha valaki például megnéz/kosárba tesz egy terméket, akkor utána közvetlenül annak a terméknek a hirdetését látja (sokkal jobban konvertál, mint egy általános kampány).

RENDSZERES RIPORTOLÁS

Minden hónap elején az e-mail fiókodban landol a részletes riport az előző havi teljesítményről (amilyen pontosan csak mérni tudjuk az eredményeket), és a következő hónapra szóló terv.

Miért minket válassz?

Nem akarunk mindenhez érteni…

Kizárólag online marketinggel foglalkozunk, és azon belül is csak egy pár területre koncentrálunk. Nem akarunk minden területhez érteni egy kicsit, inkább a saját terepünkön törekszünk a lehető legprofibb munka elvégzésére.

Nálunk a fő csapásirány mindig is a social media marketing volt, és ezen kívül szinte csak olyan munkát vállalunk el, amely szorosan kapcsolódik ezekhez a kampányokhoz (pl.: landing page készítés, stratégiai tanácsadás, inbound stratégia felépítése, stb).

Nem hagyunk magadra…

Ha megbízol valakit a Facebook hirdetéseid kezelésével, akkor ő (általában) bekér tőled egy pár adatot, megkérdezi hová irányítsa a forgalmat, és elkészíti a kampányokat… nos, mi nem. Tapasztalatból tudjuk, hogy milyen komplex az online marketing világ.

Tudjuk, hogy ha valaki nem tölt el hetente több napot tanulással és hírek figyelésével, akkor hamar ki lehet esni a ritmusból… Éppen ezért segítünk, ahol csak tudunk.

Ha elmondod nekünk mit szeretnél elérni, akkor azok alapján meghatározzuk a buyer personáidat és a célközönségeidet. Ha vannak online felületeid, akkor beállítjuk neked a Facebook Pixelt és a konverziós eseményeket is. Ha egyáltalán nem tudod hogyan érdemes hirdetned, akkor kitaláljuk a teljes Facebookos stratégiádat.

Ezek mind fontosak, hiszen a Facebook kampányok eredményessége nem kizárólag a hirdetéseken múlik. Ugyanolyan fontos maga az ajánlat, a konverziókövetés, a weboldal/webshop kialakítása, a landing page felépítése, az ideális vásárlói útvonal kialakítása és a célközönség is (hogy csak egy párat említsek).

Mi ezekben is segítünk, Neked már csak meg kell valósítanod.

Az adatvezérelt marketingben hiszünk…

Sokan hasraütésszerűen (vagy más piacról szerzett tapasztalatokra alapozva) akarnak Facebookon hirdetni, ami gyakran nem a legeredményesebb megoldás.

Mi minden egyes új fióknál beállítjuk a konverziókövetést, felmérjük a konkurenciádat, felállítjuk a lehetséges buyer personákat, majd ezek alapján elkészítünk akár több tucat hirdetésverziót is. Így már az első 1-2 hét során rengeteg adatunk lesz, amiből hihetetlenül értékes következtetéseket szűrhetünk le a következő kampányok felépítése előtt.

Ahogy növekszik a lefutott kampányok száma, úgy idővel egyre több és több értékes adatot kapunk, melyekről természetesen minden hónap elején riportot is küldünk.

A BOOM Marketingről

A nevem Balogh Dávid, és én vagyok a BOOM Marketing alapítója (talán már ismersz a blogon posztolt cikkeimből).

A BOOM Marketinget (kezdetben még csak blogként) azzal a céllal hoztam létre, hogy legyen egy felület, ahol meg tudom osztani a tapasztalataimat és egy olyan közösséget alakítsak ki, ahol mindannyian tudunk tanulni az online marketingről.

Eleinte tervben sem volt, hogy több partnerrel dolgozzak és a saját vállalkozásaimon kívül más projekteket is bevállaljak, de a számos megkeresésnek hála elindítottam a saját ügynökségemet is.

Ma már négyen dolgozunk főállásban az ügynökségben, de van egy pár vérprofi alvállalkozónk is, akik bizonyos projekteknél szívesen besegítenek. Maximalisták vagyunk, ezért mindannyian az online marketing egy kis szeletére koncentrálunk, és azt próbáljuk a lehető legprofibban csinálni.

Kik vannak a csapatban?

Mi vagyunk a BOOM Marketing, egy fiatalokból álló inbound marketing ügynökség. Egyelőre csak magyar és angol nyelvű ügyfelekkel dolgozunk - főként európai piacra - de jövő évi terveink között szerepel a globális piacra lépés is.

Büszkék vagyunk rá, hogy mi vagyunk az első - hivatalos - magyar HubSpot partnerügynökség, így rendszeresen veszünk részt világszínvonalú képzéseken.

Balogh Dávid

Balogh Dávid

CEO & Founder

Horváth Gréti

Horváth Gréti

Project Manager

Eszenyi Dávid

Eszenyi Dávid

Account Manager, Inbound Strategist

 

Adamecz Máté

Adamecz Máté

Content Manager

 

Egy pár cég azok közül, akikkel már volt szerencsénk dolgozni

Nem árulunk zsákbamacskát

TELJES SOCIAL MEDIA MANAGEMENT

109.900 Ft

+ ÁFA / HÓ KEZDŐÁR

Teljeskörű Facebook + Instagram hirdetés- és oldalkezelés

 • Profi technikai setup
 • Hirdetési stratégia megtervezése
 • Buyer Persona elemzés
 • Facebook hirdetések kezelése
 • Folyamatos A/B tesztelés
 • Konverzió optimalizálás
 • Személyreszabott reporting dashboard
 • + Instagram hirdetések kezelése
 • + Instagram posztok készítése (heti 3 db)
 • + Facebook posztok készítése (heti 3 db)

FB + INSTA HIRDETÉSKEZELÉS

74.900 Ft

+ ÁFA / HÓ KEZDŐÁR

Teljeskörű Facebook + Instagram hirdetéskezelés

 • Profi technikai setup
 • Hirdetési stratégia megtervezése
 • Buyer Persona elemzés
 • Facebook hirdetések kezelése
 • Folyamatos A/B tesztelés
 • Konverzió optimalizálás
 • Személyreszabott reporting dashboard
 • + Instagram hirdetések kezelése

FB HIRDETÉSKEZELÉS

64.900 Ft

+ ÁFA / HÓ KEZDŐÁR

Teljeskörű Facebook hirdetéskezelés

 • Profi technikai setup
 • Hirdetési stratégia megtervezése
 • Buyer Persona elemzés
 • Facebook hirdetések kezelése
 • Folyamatos A/B tesztelés
 • Konverzió optimalizálás
 • Személyreszabott reporting dashboard

Ezt kapod, ha velünk dolgozol

Profi technikai setup

Az eredményes Facebook hirdetések alapvető feltétele, hogy jól legyen beállítva a konverziókövetés. Csak így működik majd megfelelően az algoritmus, és csak így tudjuk majd, hogy melyik hirdetés hogyan teljesít.

Hirdetési stratégia megtervezése

Hirdetni lehet hasraütésszerűen, vagy egy profin kidolgozott stratégia alapján is. Mi minden esetben ragaszkodunk a stratégiához, amit a megbízás elején közösen készítünk majd el.

Buyer personák elemzése

Csak úgy tudunk eredményes kampányokat készíteni, ha pontosan tudjuk, hogy kihez szólnak a hirdetéseink. Elvégezzük helyetted a buyer personáid (ideális vásárlók) összeállítását is, és ezek alapján hozzuk majd létre a célközönségeket.

Facebook hirdetések kezelése

Kreatívot szerkesztünk, szöveget írunk és kampányokat készítünk. Persze szívesen vesszük a segítséget, de Neked nem lesz más dolgod, mint az eredményeket csodálni.

Rendszeres A/B tesztelés

A hirdetésverziókat folyamatosan teszteljük és optimalizáljuk, így nem ritka, hogy több tucat hirdetésverzióval indítunk el egy-egy kampányt.

Folyamatos optimalizálás

Napról-napra azon vagyunk, hogy csökkentsük a kampányaid költségét, és még olcsóbban szerezzünk meg számodra egy érdeklődőt/vevőt.

Instagram hirdetések kezelése

Ha a középső vagy a legnagyobb csomagot választod, akkor külön Instagramra optimalizált kampányokat is készítünk (pl.: Insta stories).

FB + Instagram posztok készítése

Ha a legnagyobb csomagot választod, akkor heti 3 db Facebook és 3 db Instagram posztot is elkészítünk és publikálunk a social media platformjaidon.

Rendszeres riportolás

Saját dashboardod lesz, ahol napról-napra a legfrisebb számokat látod majd, de azért havonta egyszer e-mailben is összefoglaljuk az előző havi történéseket.

Beszéljünk a saját projektedről!

Az alábbi űrlapot kitöltve tudod felvenni velünk a kapcsolatot. Ezután egy pár munkanapon belül válaszolunk, és elkezdjük közösen megtervezni a projektedet. A továbbiakat e-mailben vagy telefonon beszéljük majd meg.

Gyakori kérdések

Mennyibe kerül a kampánykezelés?

A munkadíjunk havi 64.900 Ft + ÁFA összegtől indul, és a hirdetési fiók komplexitása szerint változik. Kifejezetten a Te projektedre szabott árat csak kapcsolatfelvétel után tudunk adni.

Nekem lesz valami dolgom?

Általában közösen szoktuk megtervezni a kampányokat (mit és hogyan hirdessünk), a dolgok nagy részét viszont ránk bízhatod. Ezen kívül nem lesz más dolgod.

Mekkora hirdetési költséggel kell számolnom?

Legalább havi 100.000 Ft-os költségkerettel érdemes számolnod ha hazai piacra hirdetnél, és legalább 150.000-rel akkor, ha nemzetközi piacot céloznál.

Milyen rendszerekkel dolgoztok?

Jelenleg kizárólag WordPress weboldalakkal dolgozunk, webshopok közül pedig a WooCommerce és a Magento a kedvencünk. Egyedi fejlesztésű oldalakkal sajnos nem tudunk dolgozni, mert nagyon körülményesek és hosszadalmasak úgy a folyamatok, ráadásul a legtöbb szoftverünk WordPress-szel integrálható a legegyszerűbben. Marketing automatizációs szoftverek közül az ActiveCampaign-t javasoljuk, ami ár-érték arányban egyértelműen a legjobb.

Miért vagytok ilyen drágák?

A válasz: nem vagyunk. Még ezekkel az árakkal is csak a piaci átlagár környékén dolgozunk, és az érdeklődés növekedésével fokozatosan emeljük az árainkat is (a meglévő ügyfeleinknek természetesen nem emelünk árat). Erre azért van szükség, mert a lehető legprofibb szolgáltatást szeretnénk nyújtani, erre pedig csak akkor van lehetőség, ha nem oszlik meg a figyelmünk túl sok vállalkozás között. Ez mindkettőnk érdeke.

Mikor érdemes kiszerveznem a Facebook kampányaim menedzselését?

Ha úgy érzed, hogy a cégeden belül nincs meg a kellő szakértelem, vagy egyszerűen csak a kollégáid is időhiánnyal küzdenek, és a kampányok babusgatása helyett más (több hasznot hozó) feladatokkal is foglalkozhatnátok.

Vállaltok garanciát?

Igen is, és nem is. Érthető okokból arra nem tudunk garanciát vállalni, hogy X vevőt szerzünk Y idő alatt, hiszen az értékesítés már a weboldal/webshop dolga, mi pedig csak a látogatókat visszük oda. Arra nem tudunk garanciát vállalni, amire nem terjed ki a befolyásunk. Arra természetesen vállalunk garanciát, hogy az általunk elvállalt feladatokat (pl.: hirdetések készítése, tesztelése, stb) időben és tökéletes minőségben elvégezzük.

Hány hónap kell ahhoz, hogy eredményt érjünk el?

Ezt így lehetetlen megmondani, de mint minden más új eszköznél, itt is érdemes legalább 3-6 hónapban gondolkozni. Természetesen ettől hamarabb és később is elérhetjük a kitűzött célt, de nagyjából ennyi idő kell ahhoz, hogy összeszokottan és eredményesen tudjunk dolgozni.

Van valamilyen minimális szerződési idő?

Igen, legalább 3 hónapos szerződést írunk minden új partnerünkkel, a munkadíjat pedig minden hónap elején rendezzük majd. Az első 90 nap után természetesen bármikor azt mondhatod, hogy Neked ennyi elég volt, de reméljük erre nem kerül sor.

Hogyan fizethetek?

A munkadíjat közvetlenül nekünk fizeted meg minden hónap elején, átutalással, az esedékes e-számla kiállítása után. Ezen felül már csak a ténylegesen hirdetésekre szánt költségeid lesznek, amit már te rendezel a Facebook felé (ahogy eddig is).

“Enyém a világ legjobb biznisze, de most még nem tudok fizetni, majd kaptok jutalékot. Tudtok segíteni?”

Sajnos nem.

Send this to a friend