A BOOM Marketingről

Ismerd meg online marketing ügynökségünket!

A küldetésünk

Egy pár szó arról, hogy miért dolgozunk nap mint nap.

Legfőbb célunk, hogy megreformáljuk a hazai marketinges szakmát, miközben a legjobb szakembereket magunkhoz csábítva felépítünk egy nemzetközileg is ismert és elismert online marketing ügynökséget.

Ezt olyan prémium minőségű, a teljes marketingrendszerre kiterjedő szolgáltatás nyújtásával szeretnénk elérni, amely segítségével megváltoztatjuk azt, ahogyan az ügyfeleink hirdetnek, értékesítenek és növekednek.

Büszkék vagyunk rá, hogy imádjuk amit csinálunk, ezért nálunk a marketing sokkal inkább egy életstílus, mintsem munka. Az online marketing, az értékesítés és az alkotás iránti elkötelezettségünket kombinálva mára már sikerült felépítenünk egy teljes körű online marketinges csapatot.

Így dolgozunk

Az alábbi 6 szempont szerint éljük a mindennapjainkat.

Első a munka

Az eredmények megszállottjai vagyunk, ezért ha rajtunk múlik mindig minden időben – vagy még korábban – készen áll majd. Belsős csapattal dolgozunk, így nem számít hány óra alatt készülünk el a megadott faladattal, mindig rászánjuk a minőségi munkához szükséges időt.

Brutális őszinteség

Nagyon megválogatjuk, hogy kivel dolgozunk, így az ügyfeleinkre igazából már-már barátként tekintünk. Éppen ezért tőlünk csakis őszinte, baráti tanácsot fogsz kapni. Nem azt mondjuk, amit hallani szeretnél, hanem azt, amiből hasznod származik.

Proaktív munkavégzés

Az együttműködés elején mindenképpen számítunk a segítségedre, de ahogy múlnak a hónapok és egyre jobban átlátjuk a vállalkozásod, úgy egyre proaktívabban tudunk majd dolgozni.

Statisztika ikon

Folyamatos fejlődés

Hónapról-hónapra képezzük magunkat a világ legjobb oktatóanyagai segítségével, hogy folyamatosan naprakészek legyünk. Házon belül mindenkinek megvannak a saját erősségei, így kifejezetten ezeket fejlesztjük.

Bort iszunk (és bort prédikálunk)

A saját online marketing ügynökségünket is az inbound stratégia és a social media kombinációjával építgetjük, így bármilyen vadiúj ötlet/stratégia pattan ki a fejünkből, azt legelőször saját magunkon teszteljük. Ja, és tényleg szeretjük a jó borokat! 😉

Munka = szórakozás

Szeretjük a munkánkat, és szeretünk szórakozni is… így hát ezt a kettőt összekapcsoltuk, mert akkor jönnek a legjobb ötletek, ha jól érezzük magunkat munka közben is. Nálunk például nincs kötött munkaidő sem, mindenki akkor dolgozik, amikor a legproduktívabb.

Nem egy átlagos online marketing ügynökség vagyunk…

Habár kezdetben kizárólag Instagram és Facebook hirdetésekkel foglalkoztunk hamar felismertük, hogy a legtöbb ügyfelünknek ettől sokkal több területen is be tudnánk segíteni.

A kezdetekben rengeteg megbízást kellett elutasítanunk azért, mert sok vállalkozásnál egyszerűen még nem voltak kiépítve azok a háttérfolyamatok, melyek kellenek ahhoz, hogy a hirdetések a lehető leghatékonyabban tudjanak majd teljesíteni.

Ekkor ismertük fel, hogy teljes körű online marketing ügynökséggé kell válnunk, mert így tudunk a legjobban segíteni az ügyfeleinknek.

2018 végén kaptunk egy megkeresést a HubSpottól (a világ legfejlettebb inbound marketing szoftverének fejlesztőjétől), és hosszas egyeztetés után hivatalosan is HubSpot Agency Partnerré váltunk (hazánkban az elsők között).

Ismerd meg a csapatot

Mi vagyunk a BOOM Marketing

Balogh Dávid

CEO & Founder

Horváth Gréti

Finance

Eszenyi Dávid

COO

Kiss Gergő Balázs

Account Manager

Fehér Gergő

Campaign Manager

Adorján Flóra BOOM Marketing

Adorján Flóra

Social Manager

Simon Tibor

Simon Tibor

Graphic Designer
Simon Tibor

Puskás Máté

Campaign Manager

Magyar István

Campaign Manager

Adorján Flóra BOOM Marketing

Bódis Eszter

Campaign Manager

Egy jó online marketinges csapatra lenne szükséged?
Írj nekünk, és meglátjuk miben tudunk segíteni!