Marketing, az igazságtalan előny

Teljesen mindegy, hogy a saját bizniszed beindításán dolgozol vagy egy több milliárdos multi marketing folyamatiért felelsz, az online marketingnek köszönhetően megvan a lehetőséged, hogy hatékonyan kommunikálj az ügyfeleiddel.

Itt találkozhattál velünk

Elismeréseink

Nem egy átlagos marketing ügynökség vagyunk

Legfőbb célunk, hogy megreformáljuk a hazai marketinges szakmát, miközben a legjobb szakembereket magunkhoz csábítva felépítünk egy nemzetközileg is ismert és elismert online marketing ügynökséget.

Ezt olyan prémium minőségű, a teljes marketingrendszerre kiterjedő szolgáltatások nyújtásával szeretnénk elérni, melyek segítségével megváltoztatjuk azt, ahogyan az ügyfeleink hirdetnek, értékesítenek és növekednek.

Büszkék vagyunk rá, hogy imádjuk amit csinálunk, ezért nálunk a marketing sokkal inkább egy életstílus, mintsem munka. Az online marketing, az értékesítés és az alkotás iránti elkötelezettségünket kombinálva mára már sikerült felépítenünk egy teljes körű online marketinges csapatot.

Így dolgozunk

Az alábbi 6 szempont szerint éljük a mindennapjainkat.

Első a munka

Az eredmények megszállottjai vagyunk, ezért ha rajtunk múlik mindig minden időben – vagy még korábban – készen áll majd. Belsős csapattal dolgozunk, így nem számít hány óra alatt készülünk el a megadott faladattal, mindig rászánjuk a minőségi munkához szükséges időt.

Brutális őszinteség

Nagyon megválogatjuk, hogy kivel dolgozunk, így az ügyfeleinkre igazából már-már barátként tekintünk. Éppen ezért tőlünk csakis őszinte, baráti tanácsot fogsz kapni. Nem azt mondjuk, amit hallani szeretnél, hanem azt, amiből hasznod származik.

Proaktív munkavégzés

Az együttműködés elején mindenképpen számítunk a segítségedre, de ahogy múlnak a hónapok és egyre jobban átlátjuk a vállalkozásod, úgy egyre proaktívabban tudunk majd dolgozni.

Folyamatos fejlődés

Hónapról-hónapra képezzük magunkat a világ legjobb oktatóanyagai segítségével, hogy folyamatosan naprakészek legyünk. Házon belül mindenkinek megvannak a saját erősségei, így kifejezetten ezeket fejlesztjük.

Bort iszunk (és bort prédikálunk)

A saját online marketing ügynökségünket is az inbound stratégia mentén építgetjük, így bármilyen vadiúj ötlet/stratégia pattan ki a fejünkből, azt legelőször saját magunkon teszteljük. Ja, és tényleg szeretjük a jó borokat! 😉

Munka = szórakozás

Szeretjük a munkánkat és szeretünk szórakozni is… így hát ezt a kettőt összekapcsoltuk, mert akkor jönnek a legjobb ötletek, ha jól érezzük magunkat munka közben is. Nálunk például nincs kötött munkaidő sem, mindenki akkor dolgozik, amikor a legproduktívabb.

Esettanulmányok

Best Lashes

Hazánk egyik piacvezető webshopja

Facebook hirdetés, Google Ads
Best Lashes

Hazánk egyik piacvezető webshopja

Facebook hirdetés, Google Ads

Nekik már segítettünk

Mi vagyunk a BOOM Marketing

Balogh Dávid

CEO & Founder

Horváth Gréti

Finance

Eszenyi Dávid

COO

Kiss Gergő Balázs

Account Manager

Adorján Flóra

Social Manager

Fehér Gergő

Campaign Manager

Simon Tibor

Graphic Designer

Bódis Eszter

Campaign Manager

Puskás Máté

Campaign Manager

Balogh Dávid

CEO

Szilágyi Kata

COO

Dankó Renátó

PPC team leader

Demjén Csenge

Kampánymenedzser

Csíki Tamás

Kampánymenedzser

Sári Andrea

Email marketing specialista; Kampánymenedzser

Petrás Balázs

Kampánymenedzser

Kaluzsa Melinda

Grafikus

Sabján Gergely

Kampánymenedzser

Dolgozzunk együtt!

Egy jó online marketinges csapatra lenne szükséged?
Írj nekünk és meglátjuk miben tudunk segíteni!