A BOOM MARKETINGRŐL

Ismerj meg minket!

KIK VAGYUNK MI?

A BOOM Marketing egy fiatalokból álló, viszonylag friss – amolyan startup jellegű – vállalkozás.

Kezdetben az egyetlen területünk a Facebook és Instagram hirdetések kezelése volt, de mostanra már kibővítettük a szolgáltatásainkat, és az időnk nagy részében komplett inbound rendszereket építünk magunknak, és más vállalkozásoknak.

Büszkék vagyunk rá, hogy már az alapítás első évében 1-ről 4 főre tudtuk növelni a csapat létszámát, és hogy egy olyan belső közösséget tudtunk kialakítani, ahol mindenki megtalálta a saját szakterületét.

Értékrendünk

ELSŐ A MUNKA

Az eredmények megszállottjai vagyunk, ezért ha rajtunk múlik mindig minden időben – vagy még korábban – készen áll majd. Belsős csapattal dolgozunk, így nem számít hány óra alatt készülünk el a megadott faladattal, mindig rászánjuk a minőségi munkához szükséges időt.

BRUTÁLIS ŐSZINTESÉG

Nagyon megválogatjuk, hogy kivel dolgozunk, így az ügyfeleinkre igazából már-már barátként tekintünk. Éppen ezért tőlünk csakis őszinte, baráti tanácsot fogsz kapni. Nem azt mondjuk, amit hallani szeretnél, hanem azt, amiből hasznod származik.

AKTÍVAN DOLGOZUNK

A közös munka elején mindenképpen számítunk a segítségedre, de ahogy múlnak a hónapok és egyre jobban átlátjuk a vállalkozásod, úgy egyre önállóbban tudunk majd dolgozni.

FOLYAMATOSAN FEJLŐDÜNK

Hónapról-hónapra képezzük magunkat a legjobb külföldi oktatóanyagok segítségével, hogy folyamatosan naprakészek legyünk. Házon belül mindenkinek megvannak a saját erősségei, így kifejezetten ezeket fejlesztjük.

BORT ISZUNK (ÉS BORT PRÉDIKÁLUNK)

A BOOM Marketinget is az inbound stratégia és a social media kombinációjával építgetjük, így bármilyen vadiúj ötlet/stratégia pattan ki a fejünkből, azt legelőször saját magunkon teszteljük. Ja, és tényleg szeretjük a jó borokat! 😉

MUNKA = SZÓRAKOZÁS

Szeretjük a munkánkat, és szeretünk szórakozni is… így hát ezt a kettőt összekapcsoltuk, mert akkor jönnek a legjobb ötletek, ha jól érezzük magunkat munka közben is. Nálunk például nincs kötött munkaidő sem, mindenki akkor dolgozik, amikor a legproduktívabb.

Nem egy átlagos online marketing ügynökség vagyunk…

Habár kezdetben kizárólag Instagram és Facebook hirdetésekkel foglalkoztunk, mivel folyamatosan bővítjük a csapatunkat, így az új szakemberek érkezésével egyre teljeskörűbb szolgáltatásokat tudunk nyújtani.

Mivel több ügyfelünk is szerette volna, hogy a hirdetéseken túl egyben kezeljük az online marketing rendszereiket, ezért 2018 tavaszán megalkottuk az inbound marketing szolgáltatásunkat (Magyarországon elsőként).

Ezt egy pár hónapig teszteltük és alakítgattuk, míg végül megtaláltuk a tökéletes kombinációt, így 2018 nyarán publikusan is piacra léptünk, és hivatalosan is inbound marketing ügynökséggé váltunk.

A világ legjobbjaitól tanuljuk a marketinget

Kik vagyunk mi?

Mi vagyunk a BOOM Marketing, egy fiatalokból álló kis hazai ügynökség. Egyelőre csak magyar és angol nyelvű ügyfelekkel dolgozunk - főként európai piacra - de jövő évi terveink között szerepel a globális piacra lépés is.

Mivel mindannyiunknak más és más a szakterülete az online marketingen belül, ezért az inbound szolgáltatásunk keretein belül a teljes csapattal fogsz majd dolgozni.

Balogh Dávid

Balogh Dávid

alapító

 

Horváth Gréti

Horváth Gréti

projektmenedzser

 

Eszenyi Dávid

Eszenyi Dávid

kampánymenedzser, grafikus

 

Adamecz Máté

Adamecz Máté

kampánymenedzser, social media

 

Ismerkedjünk meg személyesen is!