A BOOM MARKETINGRŐL

Ismerd meg online marketing ügynökségünket!

A KÜLDETÉSÜNK

Legfőbb célunk, hogy megreformáljuk a hazai marketinges szakmát, miközben a legjobb szakembereket magunkhoz csábítva felépítünk egy nemzetközileg is ismert és elismert online marketing ügynökséget.

Ezt olyan prémium minőségű, a teljes funnelre kiterjedő szolgáltatás nyújtásával szeretnénk elérni, amely segítségével megreformáljuk azt, ahogyan az ügyfeleink hirdetnek, értékesítenek és növekednek.

Büszkék vagyunk rá, hogy imádjuk amit csinálunk, ezért nálunk a marketing sokkal inkább egy életstílus, mintsem munka. Az online marketing, a sales és az alkotás iránti elkötelezettségünket kombinálva mára már sikerült felépítenünk egy teljeskörű online marketinges csapatot.

AZ ALÁBBI 6 SZEMPONT SZERINT DOLGOZUNK

ELSŐ A MUNKA

Az eredmények megszállottjai vagyunk, ezért ha rajtunk múlik mindig minden időben – vagy még korábban – készen áll majd. Belsős csapattal dolgozunk, így nem számít hány óra alatt készülünk el a megadott faladattal, mindig rászánjuk a minőségi munkához szükséges időt.

BRUTÁLIS ŐSZINTESÉG

Nagyon megválogatjuk, hogy kivel dolgozunk, így az ügyfeleinkre igazából már-már barátként tekintünk. Éppen ezért tőlünk csakis őszinte, baráti tanácsot fogsz kapni. Nem azt mondjuk, amit hallani szeretnél, hanem azt, amiből hasznod származik.

AKTÍVAN DOLGOZUNK

Az együttműködés elején mindenképpen számítunk a segítségedre, de ahogy múlnak a hónapok és egyre jobban átlátjuk a vállalkozásod, úgy egyre proaktívabban tudunk majd dolgozni.

FOLYAMATOSAN FEJLŐDÜNK

Hónapról-hónapra képezzük magunkat a világ legjobb oktatóanyagai segítségével, hogy folyamatosan naprakészek legyünk. Házon belül mindenkinek megvannak a saját erősségei, így kifejezetten ezeket fejlesztjük.

BORT ISZUNK (ÉS BORT PRÉDIKÁLUNK)

A saját online marketing ügynökségünket is az inbound stratégia és a social media kombinációjával építgetjük, így bármilyen vadiúj ötlet/stratégia pattan ki a fejünkből, azt legelőször saját magunkon teszteljük. Ja, és tényleg szeretjük a jó borokat! 😉

MUNKA = SZÓRAKOZÁS

Szeretjük a munkánkat, és szeretünk szórakozni is… így hát ezt a kettőt összekapcsoltuk, mert akkor jönnek a legjobb ötletek, ha jól érezzük magunkat munka közben is. Nálunk például nincs kötött munkaidő sem, mindenki akkor dolgozik, amikor a legproduktívabb.

Nem egy átlagos online marketing ügynökség vagyunk…

Habár kezdetben kizárólag Instagram és Facebook hirdetésekkel foglalkoztunk hamar felismertük, hogy a legtöbb ügyfelünknek ettől sokkal több területen is be tudnánk segíteni.

A kezdetekben rengeteg megbízást kellett elutasítanunk azért, mert sok vállalkozásnál egyszerűen még nem voltak kiépítve azok a háttérfolyamatok, hogy a hirdetések a lehető leghatékonyabban tudjanak majd teljesíteni…

És így született meg az az ötlet, hogy teljeskörű online marketing ügynökséggé válunk, és bevezetjük az inbound marketing stratégiai tervezést és megvalósítást is a szolgáltatásaink közé.

2018 végén kaptunk egy megkeresést a HubSpottól (a világ legfejlettebb inbound marketing szoftverének fejlesztőjétől), és hosszas egyeztetés után hivatalosan is HubSpot Agency Partnerré váltunk (hazánkban először).

A világ legjobbjaitól tanuljuk a marketinget

ÉS A LEGJOBB PARTNEREKKEL DOLGOZUNK

ISMERD MEG A CSAPATOT

Balogh Dávid

Balogh Dávid

CEO & Founder

Horváth Gréti

Horváth Gréti

Project Manager

Eszenyi Dávid

Eszenyi Dávid

Inbound Strategist

Adamecz Máté

Adamecz Máté

Content Manager

Székely Ervin

Székely Ervin

Campaign Manager

Egy profi online marketing ügynökségre lenne szükséged? Írj nekünk és konzultálj szakértőnkkel!