A BOOM MARKETINGRŐL

Ismerd meg online marketing ügynökségünket!

A KÜLDETÉSÜNK

Legfőbb célunk, hogy megreformáljuk a hazai marketinges szakmát, miközben a legjobb szakembereket magunkhoz csábítva felépítünk egy nemzetközileg is ismert és elismert online marketing ügynökséget.

Ezt olyan prémium minőségű, a teljes funnelre kiterjedő szolgáltatás nyújtásával szeretnénk elérni, amely segítségével megreformáljuk azt, ahogyan az ügyfeleink hirdetnek, értékesítenek és növekednek.

Büszkék vagyunk rá, hogy imádjuk amit csinálunk, ezért nálunk a marketing sokkal inkább egy életstílus, mintsem munka. Az online marketing, a sales és az alkotás iránti elkötelezettségünket kombinálva mára már sikerült felépítenünk egy teljeskörű online marketinges csapatot.

AZ ALÁBBI 6 SZEMPONT SZERINT DOLGOZUNK

ELSŐ A MUNKA

Az eredmények megszállottjai vagyunk, ezért ha rajtunk múlik mindig minden időben – vagy még korábban – készen áll majd. Belsős csapattal dolgozunk, így nem számít hány óra alatt készülünk el a megadott faladattal, mindig rászánjuk a minőségi munkához szükséges időt.

BRUTÁLIS ŐSZINTESÉG

Nagyon megválogatjuk, hogy kivel dolgozunk, így az ügyfeleinkre igazából már-már barátként tekintünk. Éppen ezért tőlünk csakis őszinte, baráti tanácsot fogsz kapni. Nem azt mondjuk, amit hallani szeretnél, hanem azt, amiből hasznod származik.

AKTÍVAN DOLGOZUNK

Az együttműködés elején mindenképpen számítunk a segítségedre, de ahogy múlnak a hónapok és egyre jobban átlátjuk a vállalkozásod, úgy egyre proaktívabban tudunk majd dolgozni.

FOLYAMATOSAN FEJLŐDÜNK

Hónapról-hónapra képezzük magunkat a világ legjobb oktatóanyagai segítségével, hogy folyamatosan naprakészek legyünk. Házon belül mindenkinek megvannak a saját erősségei, így kifejezetten ezeket fejlesztjük.

BORT ISZUNK (ÉS BORT PRÉDIKÁLUNK)

A saját online marketing ügynökségünket is az inbound stratégia és a social media kombinációjával építgetjük, így bármilyen vadiúj ötlet/stratégia pattan ki a fejünkből, azt legelőször saját magunkon teszteljük. Ja, és tényleg szeretjük a jó borokat! 😉

MUNKA = SZÓRAKOZÁS

Szeretjük a munkánkat, és szeretünk szórakozni is… így hát ezt a kettőt összekapcsoltuk, mert akkor jönnek a legjobb ötletek, ha jól érezzük magunkat munka közben is. Nálunk például nincs kötött munkaidő sem, mindenki akkor dolgozik, amikor a legproduktívabb.

Nem egy átlagos online marketing ügynökség vagyunk…

Habár kezdetben kizárólag Instagram és Facebook hirdetésekkel foglalkoztunk hamar felismertük, hogy a legtöbb ügyfelünknek ettől sokkal több területen is be tudnánk segíteni.

A kezdetekben rengeteg megbízást kellett elutasítanunk azért, mert sok vállalkozásnál egyszerűen még nem voltak kiépítve azok a háttérfolyamatok, hogy a hirdetések a lehető leghatékonyabban tudjanak majd teljesíteni…

És így született meg az az ötlet, hogy teljeskörű online marketing ügynökséggé válunk, és bevezetjük az inbound marketing stratégiai tervezést és megvalósítást is a szolgáltatásaink közé.

2018 végén kaptunk egy megkeresést a HubSpottól (a világ legfejlettebb inbound marketing szoftverének fejlesztőjétől), és hosszas egyeztetés után hivatalosan is HubSpot Agency Partnerré váltunk (hazánkban az elsők között).

A világ legjobbjaitól tanuljuk a marketinget

ÉS A LEGJOBB PARTNEREKKEL DOLGOZUNK

ISMERD MEG A CSAPATOT

Balogh Dávid

Balogh Dávid

CEO & Founder

Adamecz Máté

Adamecz Máté

Content Manager

Horváth Gréti

Horváth Gréti

Project Manager

Kramarics Gergő

Kramarics Gergő

Ads & Automations

Eszenyi Dávid

Eszenyi Dávid

Inbound Strategist

Pass Balázs

Pass Balázs

Social & Copywriting

Egy profi online marketing ügynökségre lenne szükséged? Írj nekünk és konzultálj szakértőnkkel!Send this to a friend