ONLINE MARKETING OKTATÓANYAGOK

Itt találod a BOOM Marketing University-n közzétett összes online marketing oktatóanyagunkat.

Mi az a BOOM Marketing University?

A BOOM Marketing University (vagy röviden simán csak BMU) egy online videós oktatóportál, melyet 2018 tavaszán indítottunk útnak. Akkoriban az ügynökség még csupán pár hónapos volt, az időm nagy része pedig azzal ment el, hogy pár órás személyes konzultációkat (alkalmanként pedig fél-egy napos tréningeket) tartottam, jellemzően Facebook marketing témakörben.

Egy pár tucat konzultáció után egyértelműen láttam, hogy 10-ből 10-szer az első ~2 óra ugyanúgy az alapokkal megy el, és csak ezután tudunk rátérni az érdemi, személyreszabott tanácsokra.

És pontosan ekkor született meg a BMU ötlete. Miért ismételgetném magam napról-napra, amikor elég egyszer felvennem az alapokat, majd online, kényelmesen, videós formában bárki bármikor hozzáférhet azokhoz… ráadásul jóval olcsóbban, mintha egy személyes konzultáció keretein belül beszélgetnénk.

Legfőbb célunk a BMU-val, hogy elérhető áron nyújtsunk piacvezető szaktudást a különböző online marketing stratágiákról.

Az alapítás óta a BMU már szépen kinőtte magát. Jelenleg 500+ marketinges és vállalkozó tanul már tőlünk, és 5 online marketing képzés is elérhető.

Balogh Dávid
alapító | BOOM Marketing

Facebook témakörben megjelent oktatóanyagaink

Facebook Sprint oktatóanyag

Ez a bevezető oktatóanyagunk, melyben 6 videót találsz (kb. 1 órányi anyag). Megtanulhatod a Facebook (és Instagram) hirdetésekhez szükséges technikai alapokat, és magabiztosan indíthatod majd el a saját hirdetéseidet.

3.990 Ft + ÁFA

Facebook Mesterkurzus

A fő Facebook hirdetési oktatóanyagunk, melyben 14 videót találsz (3+ órányi hasznos anyag). Ezen kurzus segítségével mindent megtanulhatsz, amit csak a Facebook hirdetések készítéséről, szerkesztéséről és optimalizálásáról tudni lehet.

32.990 Ft + ÁFA

Facebook Webshopoknak

Webshopot üzemeltetsz? Akkor ezt az oktatóanyagot kötelező megvenned! Ebben az oktatóanyagban megmutatom hogyan hirdesd úgy a (fizikai termékeket értékesítő) webshopod, hogy a legnagyobb gondod a megrendelések teljesítése legyen.

19.990 Ft + ÁFA

Facebook Funnelek & Sablonok

Már mindent tudsz a Facebook hirdetésekről? Akkor ez lesz a Te oktatóanyagod! Elkészítettünk és érthetően felvázoltunk egy pár olyan Facebook hirdetési folyamatot (funnelt), melyet akár azonnal meg tudsz majd valósítani a saját bizniszedben is.

6.990 Ft + ÁFA

Instagram témakörben megjelent oktatóanyagaink

#InstaPro oktatóanyag

Legyél Te is Instagram profi, és maxold ki a platformban rejlő lehetőségeket. A kurzus során végigvezetlek az Insta használatán, az alapoktól (fiók beregisztrálása) egészen a profi szintig (minőségi követőszerzés felsőfokon).

23.990 Ft + ÁFA

Send this to a friend