Online Marketing Oktatóanyagok

Itt megtalálod a saját “egyetemünkön” – a BOOM Marketing University-n – közzétett összes online marketing oktatóanyagunkat.

Hogyan tudok tanulni?

A BOOM Marketing University (vagy röviden simán csak BMU) egy online videós oktatóportál, melyet 2018 tavaszán indítottunk útnak.

Akkoriban az ügynökség még csupán pár hónapos volt, az időm nagy része pedig azzal ment el, hogy pár órás személyes konzultációkat (alkalmanként pedig fél-egy napos tréningeket) tartottam, jellemzően Facebook marketing témakörben.

Egy pár tucat konzultáció után egyértelműen láttam, hogy 10-ből 10-szer az első ~2 óra ugyanúgy az alapokkal megy el, és csak ezután tudunk rátérni az érdemi, személyreszabott tanácsokra.

És pontosan ekkor született meg a BMU ötlete.

Miért ismételgetném magam napról-napra, amikor elég egyszer felvennem az alapokat, majd online, kényelmesen, videós formában bárki bármikor hozzáférhet azokhoz… ráadásul jóval olcsóbban, mintha egy személyes konzultáció keretein belül beszélgetnénk.

Legfőbb célunk a BMU-val, hogy elérhető áron nyújtsunk piacvezető szaktudást a különböző online marketing stratégiákról.

Balogh Dávid
alapító | BOOM Marketing

Online marketing oktatóanyagaink

Jelenleg az alábbi oktatóanyagok közül tudsz válogatni

Facebook Sprint oktatóanyag

3.990 Ft + áfa

Ez a bevezető oktatóanyagunk, melyben 6 videót találsz (kb. 1 órányi anyag). Megtanulhatod a Facebook (és Instagram) hirdetésekhez szükséges technikai alapokat, és magabiztosan indíthatod majd el a saját hirdetéseidet.

Facebook Mesterkurzus oktatóanyag

32.990 Ft + áfa

A Mesterkurzus a fő oktatóanyagunk, ami 14 videóból áll (3+ órányi hasznos anyag). Ebből mindent megtanulhatsz, amit csak a Facebook hirdetésekről tudnod érdemes.

Facebook Webshopoknak

19.990 Ft + áfa

Webshopot üzemeltetsz? Ebben az oktatóanyagban megmutatom hogyan hirdesd úgy a (fizikai termékeket értékesítő) webshopod, hogy a legnagyobb gondod a megrendelések teljesítése legyen.

#InstaPro oktatóanyag

23.990 Ft + áfa

Legyél Te is Instagram profi, és maxold ki a platformban rejlő lehetőségeket. A kurzus során végigvezetlek az Insta használatán, az alapoktól (fiók beregisztrálása) egészen a profi szintig (minőségi követőszerzés felsőfokon).

Facebook Funnelek & Sablonok

6.990 Ft + áfa

Már mindent tudsz a Facebook hirdetésekről? Elkészítettünk és érthetően felvázoltunk egy pár olyan Facebook hirdetési folyamatot (funnelt), melyet akár azonnal meg tudsz majd valósítani a saját bizniszedben is.

Egy jó online marketinges csapatra lenne szükséged?
Írj nekünk, és meglátjuk miben tudunk segíteni!