Online Marketing Oktatóanyagok

Itt megtalálod a saját “egyetemünkön” – a BOOM Marketing University-n – közzétett összes online marketing oktatóanyagunkat.

Hogyan tudok tanulni?

A BOOM Marketing University (vagy röviden simán csak BMU) egy online videós oktatóportál, melyet 2018 tavaszán indítottunk útnak.

Akkoriban az ügynökség még csupán pár hónapos volt, az időm nagy része pedig azzal ment el, hogy pár órás személyes konzultációkat (alkalmanként pedig fél-egy napos tréningeket) tartottam, jellemzően Facebook marketing témakörben.

Egy pár tucat konzultáció után egyértelműen láttam, hogy 10-ből 10-szer az első ~2 óra ugyanúgy az alapokkal megy el, és csak ezután tudunk rátérni az érdemi, személyreszabott tanácsokra.

És pontosan ekkor született meg a BMU ötlete.

Miért ismételgetném magam napról-napra, amikor elég egyszer felvennem az alapokat, majd online, kényelmesen, videós formában bárki bármikor hozzáférhet azokhoz… ráadásul jóval olcsóbban, mintha egy személyes konzultáció keretein belül beszélgetnénk.

Legfőbb célunk a BMU-val, hogy elérhető áron nyújtsunk piacvezető szaktudást a különböző online marketing stratégiákról.

Balogh Dávid
alapító | BOOM Marketing

Online marketing oktatóanyagaink

Jelenleg az alábbi oktatóanyagok közül tudsz válogatni

Facebook Sprint oktatóanyag

10.990 Ft + áfa

Ez a bevezető oktatóanyagunk, melyben 6 videót találsz (kb. 1 órányi anyag). Megtanulhatod a Facebook (és Instagram) hirdetésekhez szükséges technikai alapokat, és magabiztosan indíthatod majd el a saját hirdetéseidet.

Facebook Mesterkurzus oktatóanyag

54.990 Ft + áfa

A Mesterkurzus a fő oktatóanyagunk, ami 14 videóból áll (3+ órányi hasznos anyag). Ebből mindent megtanulhatsz, amit csak a Facebook hirdetésekről tudnod érdemes.

#InstaPro oktatóanyag

29.990 Ft + áfa

Legyél Te is Instagram profi, és maxold ki a platformban rejlő lehetőségeket. A kurzus során végigvezetlek az Insta használatán, az alapoktól (fiók beregisztrálása) egészen a profi szintig (minőségi követőszerzés felsőfokon).

Facebook Funnelek & Sablonok

8.990 Ft + áfa

Már mindent tudsz a Facebook hirdetésekről? Elkészítettünk és érthetően felvázoltunk egy pár olyan Facebook hirdetési folyamatot (funnelt), melyet akár azonnal meg tudsz majd valósítani a saját bizniszedben is.

iOS 14 minikurzus

9.990 Ft + áfa

Ez a kurzus sokkal több egy egyszerű bemutatónál, mert nem csak azt mutatom meg, hogy hová kattints a technikai beállításokhoz, hanem meg akarom mutatni a dolgok miértjét is. Csak így fogod tudni probléma nélkül venni az akadályokat.

Email Marketing Automatizálás Mesterfokon

59.990 Ft + áfa

A kurzus során nem csak egyszerűen bemutatom az általunk használt automatizmusokat, hanem egy az egyben odaadom azok tartalmát is, hogy Neked már csak személyre kelljen szabnod azokat.

Egy jó online marketinges csapatra lenne szükséged?
Írj nekünk, és meglátjuk miben tudunk segíteni!