ONLINE MARKETING FELSŐFOKON

Ingyenes anyagaink

A folyamatos tartalomgyártás mellett több, ingyenesen elérhető anyagot is készítettünk már. Ezeket itt találod meg.

INGYENES SEGÉDANYAG

67 db ChatGPT parancs online marketingeseknek

Hogyan teheted hatékonyabbá az online marketinged a ChatGPT segítségével? Az ingyenesen letölthető anyag 67 db olyan parancsot tartalmaz, amiket azonnal hasznosíthatsz az online marketingedben. Csatlakozz a sikeres marketingesek táborához!

INGYENES TAGSÁG

BOOMeráng🪃, a BOOM Marketing heti szakmai hírlevélsorozata

Csatlakozz közel 10 ezer főt számláló közösségünkhöz és minden csütörtökön az inboxodban landol majd Dávid szakmai összefoglalója.

INGYENES E-BOOK

Így növeld meg webshopod bevételét csupán pár órányi munkával

Ebben az e-bookban megmutatom Neked, hogy hogyan csináltunk egyik ügyfelünknek már az első évben 8.382.176 Ft árbevételt csupán pár órányi munkával, minimális költséggel (és hogy hogyan tudod ezt Te is megismételni).

INGYENES E-BOOK

Így nyomd le a konkurenseidet Google Ads-ben

Sokan azt hiszik, hogy Google Ads-ben egyetlen tényező számít: a pénztárca vastagsága. Ez viszont távol áll a valóságtól.

Igaz, hogy a Google hirdetések is licitrendszerben működnek, de a licitösszeg csak egy faktor a sok közül, ami alapján eldől, hogy ki kerül ki győztesen.

Ebben az útmutatóban azt osztom meg Veled, hogy hogyan “nyomunk le” rendszeresen nagyobb, tőkeerősebb vállalkozásokat a hirdetési versenyben.

INGYENES E-BOOK

A sikeres Facebook hirdetések receptje

Adatvezérelt útmutató a pénztermelő Facebook kampányok készítéséhez, több mint 100.000 hirdetés kielemzése alapján.

INGYENES ÚTMUTATÓ

Tudd meg melyik email marketing szoftver a legideálisabb vállalkozásod számára!

Az email marketing még mindig az egyik legnagyobb megtérülést generáló eszköz, és még jó ideig az is marad… feltéve, hogy a megfelelő szoftvert használod.

INGYENES E-BOOK

Így hozd ki a legtöbbet a céges Instagram profilodból

A magyar piacon is azonnal bevethető technikákat tartalmazó útmutató arról, hogyan érj el sikereket az Instagram fiókoddal.

Nekik már segítettünk

Beszéljünk a saját projektedről

Az alábbi űrlapot kitöltve tudod felvenni velünk a kapcsolatot. Ezután 1 munkanapon belül válaszolunk és kiderítjük, hogy tudunk-e segíteni. A továbbiakat e-mailben vagy telefonon beszéljük majd meg.

03 - Árajánlatkérő űrlap