Válj a hazai marketingvilág úttörőjévé!

Ha Te is szívesen kipróbálnád magad egy hazai és nemzetközi piacon tevékenykedő inbound marketing ügynökségnél, akkor add le a jelentkezésed!

Nyitott pozíciók

Projektmenedzser

Fő feladat: minőségellenőrzés, ügyviteli feladatok ellátása, napi teendők kontrollja, workload menedzselése.

Inbound értékesítő

Fő feladat: ajánlatkérések menedzselése, értékesítési megbeszélések lebonyolítása, a potenciális ügyfeleink segítése a vásárlásban.

Kampánymenedzser

Fő feladat: ügyfeleink social media kampányainak (és értékesítési folyamatainak) megtervezése, felépítése, menedzselése.

Email Marketing Mágus

Fő feladat: email marketing stratégia kidolgozása, automatizmusok kiépítése (a belépő szinttől a csillagrombolóig), hírlevelek készítése

Mit csinál egy inbound ügynökség?

A kezdetekben csak Facebook kampányok kezelésével foglalkoztunk, de láttuk, hogy mekkora az igény az ettől komplexebb megoldásokra is. Éppen ezért olyasvalakit keresünk a csapatunkba, aki elsősorban az ügyfeleink hirdetéseit készíti majd el, de ha van hozzá affinitása, akkor idővel akár az előre megtervezett stratégia alapján (akár önállóan is) össze tudja állítani a szükséges landing és köszönő oldalakat, e-mail automatizmusokat, stb.

Első körben mindenképpen a hirdetések kezelése és a hirdetési stratégia megalkotása lesz a fő feladatköröd, de ha szeretnéd idővel besegíthetsz a “háttérmunkálatokban” is, azaz már nem csak hirdetni fogsz, hanem a háttérfolyamatok kiépítésében is besegíthetsz.

Mi vár rád, ha csatlakozol hozzánk?

Először is egy szuper csapat, ami reményeink szerint még tovább fog bővülni. Nagyon-nagyon válogatósak vagyunk a munkatársaink terén, így ha kiválasztunk biztosra veheted, hogy egy profi, összetartó és támogató közösség része leszel.

100%-osan támogatunk mind szakmailag, mind a magánügyeidben. Bármikor szívesen segítünk bármelyik feladatodban, és az első pár hónap során kiemelten odafigyelünk majd rád (amíg betanulsz).

Ahogy megismered a folyamatainkat és belejössz a mindennapi feladatokba, úgy egyre több partnerünkkel fogsz dolgozni és a felelősséged is egyre nagyobb lesz. Éppen ezért nagyon fontos, hogy nem robotmunkást keresünk! A hozzád rendelt partnereket teljes mértékben Te kezeled majd. Stratégiai szinten természetesen besegítünk, de alapvetően a saját ötleteidet valósíthatod majd meg – a legkülönfélébb iparágakban.

Kit keresünk?

Te vagy a mi emberünk, ha az alábbiakat olvasva egyből magadra ismersz.

Igazi csapatjátékos

Mivel teljesen remote csapat vagyunk, nagyon fontos, hogy képes legyél home office-ban is hatékonyan dolgozni és igazi csapatjátékossá válj! Természetesen segítünk, hogy a legkényelmesebben végezhesd a feladataidat.

Megszállott önképző

Ha szereted amit csinálsz, akkor biztosan Te is folyamatosan képzed magad… főleg egy ilyen gyorsan változó területen, mint az online marketing. Ez nálunk alapvető elvárás (magunkkal szemben is), így folyamatosan végezzük a jobbnál-jobb tréningeket.

Analitikus gondolkodó

Az összes hirdetési fiókot “adatalapú” elven visszük, ami rengeteg tesztelést, elemzést és összefüggés keresést jelent. Fontos, hogy ne riadj meg a rendszeres riportoktól és az elemzések eredményét össze tudd foglalni egy pár mondatban is.