Facebook hirdetések kezelése

A rendszer komplexitása folyamatosan nő, az indokolatlan tiltások egyre gyakoribbak, miközben a piaci verseny is egyre élesebbé válik. Még a szakemberek számára is kihívást jelent ezekkel a változásokkal lépést tartani, nem beszélve azokról, akik saját kezűleg igyekeznek a reklámkampányaikat menedzselni.

Egy bizonyos szint fölött már nem éri meg házon belül kezelned a Facebook és Instagram hirdetéseket.

Google Ads hirdetések kezelése

A Google Ads (régebbi nevén AdWords) hirdetések használata egyetlen vállalkozás számára sem szabad, hogy kérdéses legyen. Az esetek 95%-ában itt van elrejtve az igazi „könnyű pénz”, amiért csak le kell hajolnod.

Ha havonta legalább 200 ezer forintot elköltesz, akkor érdemes lehet beszélnünk arról, hogy hogyan tudunk Neked több pénzt keresni.

Vevőszerző Folyamat audit

Mélyreható elemzést végzünk a Facebook, Instagram és Google Ads hirdetési fiókodban, ráadásul a weboldalad esetleges hibáit és fejlesztési lehetőségeit is feltárjuk. Mindezt egyszerűen, átláthatóan és “magyarul” adjuk át Neked.

Email marketing automatizálás (webshopok számára)

Nem, az email marketing nem halott. Sőt, a növekvő hirdetési költségek és a szigorodó szabályozások mellett a legtöbb webshop számára ez lehet a túlélés (és a prosperálás) kulcsa.

Ha magasabb megtérülést szeretnél kicsikarni a marketing rendszeredből, akkor erre van szükséged!

Online marketing tanácsadás Balogh Dáviddal

Akár valamilyen technikai elakadással küzdesz (pl.: a mérések megfelelő beállításával), akár stratégiai kérdésed van (pl.: milyen csatornákon érdemes jelen lenned), az online marketing tanácsadás lesz a megoldás számodra is.

Eseti jelleggel is kérheted segítségünket, de akár rendszeressé is tehetjük ezeket az alkalmakat (és közösen tervezhetjük meg a vállalkozásod marketing rendszerét).

Segítünk

Nem tudod, hogy pontosan mire lenne szükséged ahhoz, hogy jobban teljesítsen a marketing rendszered? Hadd segítsünk!

Nézzük meg, hogy tudunk-e Neked segíteni

Add meg az elérhetőségeidet, István kollégánk pedig már a következő munkanapon felveszi Veled a kapcsolatot. A rövid egyeztetés célja, hogy megismerjük a vállalkozásodat és megértsük, hogy mire van szükséged.

Ezek alapján már megfelelő megoldásokat tudunk javasolni (és természetesen azt is megmondjuk, ha nem mi vagyunk számodra a megfelelő választás).

A kollégánk, aki válaszol:

Annus István

03 - Árajánlatkérő űrlap

Velük már volt szerencsénk dolgozni