Itt kezdd!

A marketingben a legnagyobb kérdés mindig a “mit”, nem pedig a “hogyan”. Amíg nem tudod a választ arra, hogy mit érdemes használnod az elérhető marketing csatornák közül, addig felesleges a hogyanon gondolkodnod. Ebben szeretnénk most segíteni.

Válaszd ki az irányt!

Összeállítottunk 3 irányt, melyek közül biztosan megtalálod azt, amelyik számodra a legszimpatikusabb.

Csináld magad

Ha Te magad szeretnéd megtervezni, kiépíteni és menedzselni a vállalkozásod online marketing rendszereit, akkor ez lesz számodra a megfelelő út.

Tovább »

Csináljuk együtt

Ha megvannak nálad a megvalósításhoz szükséges technikai ismeretek (vagy hajlandó vagy azokat elsajátítani), de alkalmanként azért stratégiai kérdésekben bevonnál profikat is, akkor ezt válaszd!

Tovább »

Megcsináljuk helyetted

A leghatékonyabb (és legkényelmesebb) megoldás kétségkívül az, ha ránk bízod a piszkos munkát. Minden terhet leveszünk a válladról.

Tovább »

A KÖLTSÉGHATÉKONY MEGOLDÁS

"Csináld magad" online marketing

Ha Te magad szeretnéd megtervezni, kiépíteni és menedzselni a vállalkozásod online marketing rendszereit, akkor jó helyen jársz!

A “Csináld magad” vonalat azért vezettük be a BOOM Marketingnél, hogy segíteni tudjunk azoknak az induló vállalkozásoknak is, akiknek még nincs akkora marketingbüdzséjük, hogy megérje kiszervezniük a marketinget.

Kinek ajánljuk?

A legköltséghatékonyabb megoldás mind közül, ha magad tanulsz bele az online marketingbe (ne aggódj, nem nehéz, segítünk benne).

Induló vállalkozóknak és/vagy marketinges pozícióban dolgozóknak ajánljuk.

A LEGJOBB ÁR-ÉRTÉK ARÁNY

"Csináljuk együtt" online marketing

Egy vállalkozás növekedési szakaszában gyakran jönnek elő olyan egyedi problémák, melyekre egyszerűen egy sablon oktatóanyag nem adhat megoldást.

Ha megvannak nálad a megvalósításhoz szükséges technikai ismeretek (vagy hajlandó vagy azokat elsajátítani), de kezdetben azért stratégiai kérdésekben bevonnál profikat is, akkor ezt válaszd!

Ha tudod, hogy “hogyan” építkezz, csak azt nem tudod, hogy “merre” indulj, akkor jó helyen jársz.

Kinek ajánljuk?

Azoknak a vállalkozóknak/marketingeseknek, akik nagyrészt maguk szeretnék menedzselni az online marketingjüket, de időnként stratégiai segítségre szorulnak.

Válaszd ezt, ha azt szeretnéd, hogy közösen építsük fel a vállalkozásod marketingrendszerét.

A LEGKÉNYELMESEBB MEGOLDÁS

"Megcsináljuk helyetted" online marketing

A leghatékonyabb (és legkényelmesebb) megoldás kétségkívül az, ha ránk bízod a piszkos munkát. Minden terhet leveszünk a válladról, ha az online marketinged kiszervezésében gondolkozol.

Eldöntheted, hogy csak bizonyos részfeladatokat bízol ránk (mondjuk a social media hirdetéseid kezelését), vagy a teljes inbound marketing rendszered megtervezését, felépítését és menedzselését.

Bárhogy is döntesz majd, Neked csupán annyi lesz a feladatod, hogy ellenőrizd a munkánkat.

Kinek ajánljuk?

Azoknak a vállalkozóknak és nagyobb vállalkozásnál dolgozó marketingmenedzsereknek, akik csak tervezés/ellenőrzés szintjén szeretnének belefolyni az online marketingbe.

Nem tudsz dönteni? Segítünk!

03 - Árajánlatkérő űrlap