Így hozd ki a legtöbbet a céges Instagram profilodból

A magyar piacon is azonnal bevethető technikákat tartalmazó útmutató arról, hogyan érj el sikereket az Instagram fiókoddal.

100% ingyenes, 0% spam

Az e-bookból megtudhatod

[

Érdemes-e a Te vállalkozásodnak elkezdeni használni ezt a közösségi oldalt, ha igen, akkor milyen eszközökkel vihető sikerre.

[

Mik azok az aranyszabályok, amelyeket alkalmazva nem csak egy újabb nyűg és gond a céged számára az Instagram, hanem a marketing stratégiádnak egy fontos pillére.

[

Milyen tartalomra kíváncsi az Instagram népe és egyáltalán kik alkotják ennek a platformnak a közösségét.

[

BÓNUSZ… Megtudhatod, hogyan érdemes véleményvezért választanod úgy, hogy valóban hatékony legyen és ne csak ablakon kidobott pénz.

A szerzőről

Szia, a nevem Balogh Dávid, én vagyok a BOOM Marketing alapítója.

2016 óta foglalkozom komolyabban is online marketinggel. A Facebook és az Instagram volt az első két csatorna, melyekbe igazán komolyan beletanultam.

Több tucat (nemzetközi) képzést végeztem el az elmúlt évek során a social media marketinggel kapcsolatban és több oktatóanyagot is publikáltam már ebben a témakörben.

Előfordulhat, hogy jelenleg fogalmad sincs, hogy a Te vállalkozásod számára mi haszna lehetne egy főként képmegosztóként funkcionáló közösségi oldalnak. Ebben az e-book-ban részletesen bemutatom Neked, hogy hogyan tudod a saját szolgálatodba állítani ezt a platformot is.

Töltsd le az e-bookot és pörgesd fel a céges Insta profilodat még ma!

2021 © Minden jog fenntartva! | ÁSZF | Adatkezelési tájékoztató