BOOMCast #1 – Őszintén az online marketing jövőjéről

BOOMCast 1. adás - Őszintén az online marketing jövőjéről

Hogyan néz ki az online marketing jövője? Mi vár ránk a következő pár év során? Milyen eszközök, megoldások és stratégiák működnek majd? A BOOMCast legelső adásában többet között ezekre a kérdésekre keressük a választ.

Ez egy olyan téma, amivel mindenkinek foglalkoznia kell, aki érvényesülni szeretne az online világban. Teljesen mindegy hogy one-man teamként dolgozol vagy egy több száz fős céget vezetsz. Az online marketing jövőjéről igenis beszélnünk kell.

Érdemes csatlakozni a BOOMCast zárt Facebook csoportjához is, ahol beszélgethetsz a hallgatókkal és akár személyesen tőlünk is kérdezhetsz: https://www.facebook.com/groups/boomcastpodcast

Házigazdák: Eszenyi Dávid és Balogh Dávid

Az alábbi felületeken éred el az adást:

Tartalomjegyzék

Picture of Balogh Dávid

Balogh Dávid

Szia, Balogh Dávid vagyok, a BOOM Marketing alapítója. Az elmúlt évek során több saját vállalkozást is beindítottam. Elsőként jött az ügynökség, aztán a BOOM Marketing University, majd 2 webáruház (az egyiknél 4 hónap alatt értük el a havi 10 milliós bevételi célt). Az így szerzett tapasztalataimat szeretném Veled megosztani a BOOM Marketing University-n, videós oktatóanyagok formájában.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük